Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 20.10.2018

Postavljeno “solarno drvo” ispred Druge gimnazije

Ritam grada Kg 20.10.2018
Đaci Druge kragujevačke gimnazije, ali i studenti fakulteta u neposrednoj blizini od sada će baterije svojih pametnh telefona, tableta i ajfona, moći da dopune i putem solarnog punjača, koji je postavljen ispred ove srednje škole. Solarni panel… »

Zakazana sednica Skupštine grada, pred odbornicma novi rebalans

Ritam grada Kg 20.10.2018
Najvažnija tačka dnevnog reda XX redovne sednice gradskog parlamenta zakazane za 26. oktobar biće Odluka o drugom rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2018. godinu. Sednicu je, nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, zakazao predsednik… »

Održan inkluzivni muzički festival “Note za sve”

Ritam grada Kg 20.10.2018
U susret Danu Zavoda “Male Pčelice“ u Knjaževsko – srpskom teatru održan je deveti Međunarodni inkluzivni festival “Note za sve“, koji je okupio brojne učesnike i goste. Reč je o jedinom inkluzivnom muzičkom festivalu u Srbiji koji… »

Radnički dočekuje Vojvodinu na kragujevačkoj premijeri Regionalne lige

Ritam grada Kg 20.10.2018
Na kragujevačkoj premijeri Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog dočekuju novosadsku Vojvodinu, u nedelju od 19.30 časova na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u meču drugog kola. Kragujevčani u ovaj duel ulaze osokoljeni velikom… »

“Aviončić” proslavio prvi rođendan

Ritam grada Kg 20.10.2018
Privatni vrtić “Aviončić”, proslavio je prvi rođendan. Povodom proslave prve godine rada u Pozorištu za decu priređen je prigodan program. U PU “Aviončić” veoma su ponosni na prvu godinu rada. Od otvaranja do danas zaposleni su činili sve… »