Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 20.10.2018

Hapšenje u Sjenici! Pogledajte VIDEO i sami procijenite!

Sandžak haber 20.10.2018
Prema policijskom izvještaju prilikom pokušaja uspostavljanja javnog reda i mira u Sjenici su napadnuta dvojica policijskih službenika Mile Čolaković i Nedžad Baždarević. Oni su tom prilikom zadobili lake tjelesne povrede, te su nakon ukazane… »

SKANDALOZNO!!! Pakleni plan za nemire u Novom Pazaru

Sandžak haber 20.10.2018
NOVI PAZAR – Više nema nikakve sumnje da je upad Zukorlićevih pristalica u salu Skupštine Novog Pazara za vrijeme zasjedanja Lokalnog parlamenta bila dobro isplanirana i opasna akcija. Naime, tog istog dana, u ponedjeljak 15.10.2018. god. u Raški se… »

Novi Pazar- Uhapšen zbog droge

Sandžak haber 20.10.2018
Novopazarska kriminalstička policija uhapsila je Novopazaraca A.E. (1983), zbog posedovanja heroina. Kako saznajemo , večeras oko 21 čas u nasleju Lug, kod A.E. pronađeno je 20 tableta sintetičkog heroina i oko 10 grama marihuane.A. E. se tereti… »

NAUČNA KONFERENCIJA O ALIJI IZETBEGOVIĆU: NAJVEĆA POLITIČKA LIČNOST U NOVIJOJ HISTORIJI BIH

Sandžak haber 20.10.2018
Univerzitet u Sarajevu u saradnji sa Univerzitetom Yildirim Beyazit u Ankari organizovao je naučnu konferenciju čiji je cilj sagledavanje načina na koji je Alija Izetbegović razumijevao pravo i državu u svojim djelima i državničkom angažmanu… »

Džemo Halilagić: “Muamer Zukorlić je najgori tip izdajnik, koji bi radio i za zločinačku bandu Pećanca !”

Sandžak haber 20.10.2018
“Jedan stari dedo sada je rahmetli, a tada je imao 85 godina ispričao mi je kako su se Bošnjaci pripremali za odbranu od zločinačkih bandi Koste Pećanca. Kazao je kako je skoro svaka bošnjačka kuća u dolini Poblaćnice imala pušku, ali ju je… »

“Problem SPC je svako ko nije poput njih”

Sandžak haber 20.10.2018
Crna Gora ne smije da slijedi ni ruski, ni velikosrpski nacionalizam, ali ni agresivno svetosavlje koje poništava crnogorski vjerski i nacionalni identitet, poručio je predsjednik Milo Đukanović. On je to kazao novinarima, komentarišući izjavu… »