Izvor: Sandžak press arhiva vesti 20.10.2018

Sjenica: Opirali se hapšenju, napali policajce? (Video)

Sandžak press 20.10.2018
Prema policijskom izvještaju prilikom pokušaja uspostavljanja javnog reda i mira u Sjenici su napadnuta dvojica policijskih službenika Mile Čolaković i Nedžad Baždarević. Oni su tom prilikom zadobili lake tjelesne povrede, te su nakon ukazane… »

Iz rezervata Uvac poručuju: Živi svijet u jezeru nije ugrožen

Sandžak press 20.10.2018
Vodostaj 27 kilometara dugog Uvačkog jezera niži je za 20 metara u odnosu na letnji period, međutim to nije neuobičajna pojava za ovo doba godine te stoga ne postoji pretnja za riblji fond koji se nalazi u njemu uveravaju iz prirodnog rezervata… »

Limom pluta hiljade bijelih mehurići nalik pjeni, građani sumnjaju da je rijeka zagađena

Sandžak press 20.10.2018
Niz reku Lim od jutros teče hiljade mehurića nalik beloj peni, što je uznemirilo stanovnike priobalnih mesta u okolini Prijepolja. Za sada nema zvaničnih informacija kako je došlo do ove pojave. Žitelji Ivanja koji su nam poslali fotografije… »

HVALA RASIME – Novi Pazar jedini nije dobio Lidl

Sandžak press 20.10.2018
Iako je ministar trgovine, Rasim Ljajić, intenzivno, svake godine za sljedeću godinu, najavljivao otvaranje Lidl-a u Novom Pazaru, to se ipak nije dogodilo. Lidl je u Srbiji otvorio 15 marketa. Pet u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Smederevu, Užicu… »

Božidar Spasić – Veza sa DB-om je dovela Ugljanina na mjesto ministra

Sandžak press 20.10.2018
Bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić potvrdio da je Ugljanin sarađivao sa srpskim službama bezbjednosti. – Sedeo je on sa našim operativcima po kafanama. Upravo mu je ta veza sa službom bezbednosti kasnije donela politički… »

Pazar se mučio, ali pobijedio Ivanjicu

Sandžak press 20.10.2018
Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je sinoć ekipu Ivanjice sa 4:2, u utakmici šestog kola Prve futsal lige Srbije. Dvostruki strelac za domaći tim, koji je vezao tri trijumfa, bio je Dejan Jovanović u 27. i 39. minutu, a mrežu novajlije u elitnom… »

Akademik Zukorlić: Kampanju ćemo do kraja voditi dostojanstveno

Sandžak press 20.10.2018
Nosilac liste „Matice bošnjačke“ na predstojećim izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće akademik Muamer Zukorlić u intervju za Sandžak televiziju upozorio na kampanju koju vode politički protivnici kao što su prisluškivanja i presretanje… »

Novopazarci – Ne razumijemo arogantnost Biševca, bar zbog djece neka potpiše saglasnost

Sandžak press 20.10.2018
U emisiji „Borba za asfalt“, kako kaže ef. Crnovršanin, umjesto da se govori o fabrikama i autoputevima, vraćamo se na temu koja je davno trebala biti prevaziđena, kao i o zbivanjima u Skupštini Grada Novog Pazara. -Mi smo prije nekoliko dana… »

POTERA U NOVOM PAZARU – Blokiran grad zbog razbojnika koji su upali u stan, vezali ženu i oteli joj novac i zlato

Sandžak press 20.10.2018
Nepoznati razbojnici upali su sinoć oko 22 sata u porodični stan u ulici Save Kovačeveića u Novom Pazaru, javlja portal Indeksonline.rs. Razbojnici su ženu vezali, a zatim opljačkali stan i odneli veću količinu novca i zlata. Policija intenzivno… »

Generalna menadžerka IUNP-a na konferenciji Ženske parlamentarne mreže

Sandžak press 20.10.2018
Šesta Nacionana konferencija Ženske parlamentarne mreže pod nazivom „Žene grade budućnost“ otpočela je danas, 19.10.2018. g., u Domu Narodne skupštine Republike Srbije. Ispred Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru učešće na… »