Regioni arhiva vesti 20.10.2018

MUP: Uhapšeno petoro zbog falsifikovanja novca

IndeksOnline 20.10.2018
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji s policijskim upravama u Kruševcu i Boru i Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu i Beogradu, uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično… »

Ajla Lukač prvakinja Evrope u lou-kiku

IndeksOnline 20.10.2018
Reprezentativka Srbije u kik-boksu Ajla Lukač postala je danas u Bratislavi prvakinja Evrope u lou-kiku. Ona je u finalu Evropskog prvenstva u kik-boksu, u meču za zlato u kategoriji do 56 kilograma, pobedila Italijanku Nikol Peronu sa 2:1. U… »

Omladina SNS promovisala jabuku

Jug press 20.10.2018
LESKOVAC Na platou ispred Robne kuće Savet za omladinu GrO SNS Leskovac organizovao je akciju tokom koje su sugrađanima delili jabuke, a povod je bio „Svetski dan jabuka“. Vanja Hubač u ime mladih SNS-a rekla je da ova simbolična akcija ima za… »

Asfaltiranje seoskih puteva

Jug press 20.10.2018
VRANJE U selu Bunuševac nadomak Vranja počelo je asfaltiranje deonice u dužine oko 700 metara u vrednosti od oko 2,3 miliona dinara. „Ovo je od velikog značaja za naše sugrađane i zaista nam je stalo da kvalitet života na selu podignemo na viši… »

Zorana Mihajlović u Vranju

Jug press 20.10.2018
VRANJE Potpredsednica Vlade i članica ZPredsedništva SNS Zorana Mihajlović, posetila je, u subotu, Vranje gde je prisustvovala sastanku Gradskog odbora koji je održan u novim prostorijama stranke. Bilo je reči o radu ovog odbora koji važi za… »

Batine i masovno hapšenje na otvaranju diskoteke u Vranju

Jugmedia 20.10.2018
U novootvorenoj diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, sinoć su pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja. Meta su bili vranjski dileri droge, a među uhapšenima su, navodno, neka zvučna imena sa lokala… »

Hapšenje u Sjenici! Pogledajte VIDEO i sami procijenite!

Sandžak haber 20.10.2018
Prema policijskom izvještaju prilikom pokušaja uspostavljanja javnog reda i mira u Sjenici su napadnuta dvojica policijskih službenika Mile Čolaković i Nedžad Baždarević. Oni su tom prilikom zadobili lake tjelesne povrede, te su nakon ukazane… »

Postavljeno “solarno drvo” ispred Druge gimnazije

Ritam grada Kg 20.10.2018
Đaci Druge kragujevačke gimnazije, ali i studenti fakulteta u neposrednoj blizini od sada će baterije svojih pametnh telefona, tableta i ajfona, moći da dopune i putem solarnog punjača, koji je postavljen ispred ove srednje škole. Solarni panel… »

„Filip Moris“ ne otkupljuje domaći duvan iz više razloga

Niške vesti 20.10.2018
„To je delimično povezano i sa nelegalnom trgovinom duvanskih proizvoda koja je na neki način uticala na domaće robne marke koje su koristile najveći deo tog duvana, tako da se tražnja za tim smanjila. U celini je odnos cene i kvaliteta takav da mi… »

„Nisam kriv što sam živ“ – generalna proba Velikog školskog časa

RT Kragujevac 20.10.2018
Kraj spomenika „Streljanim đacima i profesorima“ u Šumaricama održana je generalna proba komemorativno umetničke manifestacije Veliki školski čas, koja se tradicionalno održava 21. oktobra u 11 časova. Autor ovogodišnjeg adaptiranog teksta iz… »