Regioni arhiva vesti 28.10.2018

Izbori u Doljevcu zakazani za 16. decembar

Južne vesti 28.10.2018
Nakon što je predsednik Opštine Doljevac kod Niša Goran Ljubić Međarac iz Srpske napredne stranke podneo ostavku na tu funkciju, predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju izbora za odbornike u ovom mestu… »

Marija Obradović i Anica Mićić među najboljim flautistkinjama u Evropi

Valjevska posla 28.10.2018
Valjevske flautistkinje Marija Obradović i Anica Mićić, učenice u klasi profesora Aleksandra Burkerta položile su na prestižnoj ljubljanskoj muzičkoj akademiji „Visoka šola za glasbo“ audiciju za EMARS Master program, namenjen izuzetno… »

Gradonačelnik Novog Pazara na svečanom otvaranju aerodroma u Istanbulu

IndeksOnline 28.10.2018
NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i zvaničnici Sandžaka na pozvani na poziv predsednik Redžepa Taipa Erdogana prisustvovale svečanom otvaranju aerodroma Predsjednik Republike Turske Redzep Taip Erdogan pozvao je gradonačelnika… »

Evociranje uspomena na slavne dane: Legende jugoslovenske košarke na obeležavanju 40 godina Hale "Jezero"

InfoKG 28.10.2018
Obeleženo je 40 godina od izgradnje i otvaranja Sportske hale “Jezero“ i prve košarkaške utakmice sa tadašnjom generacijom KK “Jugoplastika“ iz Splita, nekada prvacima Jugoslavije. Povodom obeležavanja ovog jubileja, iz Splita su došli… »

Danas toplo, temperature iznad proseka

Glas Zapadne Srbije 28.10.2018
U Srbiji će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano, a popodne se očekuje jače naoblačenje u zapadnim i severozapadnim delovima zemlje, koje će se uveče i tokom noći proširiti i na većinu ostalih krajeva, uslovljavajući ponegde… »

Žestok odgovor Ahmedina Škrijelja na optužbe Zukorlića (VIDEO)

IndeksOnline 28.10.2018
NOVI PAZAR – Žestok odgovor generalnog sekretara SDA Sandžaka i kandidata liste “Samoopredjeljenje”, Ahmedina Škrijelja na kako je naveo “pokušaje režima da preko svojih poslušnika u Sandžaku svali na Bošnjake krivicu za dešavanja u… »

Koštaće nas kao svetog petra kajgana! Uskoro nova pravila za polaganje vozačkog, ali i veće cene!

iKragujevac 28.10.2018
Na snagu stupa novi pravilnik za obuku vozača, a ključne izmene u novom pravilniku se odnose na izgled poligona za polaganje praktičnog dela vozačkog ispita. Kako kažu iz pojedinih auto škola, to je iziskivalo veće troškove, te će i obuka biti… »

Predozirana: Devojka (30) u Kragujevcu pronađena mrtva u stanu prijatelja

iKragujevac 28.10.2018
Zbog predoziranja psihoaktivnim supstancama u jednom stanu u Kragujevcu pronađena je mrtva tridesetogodišnja devojka, dok je njen momak M.K. bio bez svesti. Njih su pronašli prijatelji u čijem su stanu bili. Devojka nije davala znake života, a momak… »

Vulin: ``Vojska Kosova`` može da uznemiri čitav Balkan

Beta video 28.10.2018
BEOGRAD - ``Srbija se odlučno protivi bilo kakvom formiranju ne vojske već paravojske na Kosovu jer to ne može biti vojska. Da biste imali vojsku vi prvo morate da budete država, a kao što znamo Kosovo je teritorija pod upravom Ujedinjenih nacija u… »

Životna priča: Dragomir Bojanić Gidra - u životu ko cvika, može da se slika

iKragujevac 28.10.2018
Ni dvadeset pet godina koliko je prošlo od smrti čuvenog glumca Dragomira Bojanića Gidre čije se replike u vidu anegdota i danas citiraju, uspomena na njega i dalje ne bledi. Van scene najviše pažnje i ljubavi poklanjao je svojoj ćerki Jeleni i… »