Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 13.11.2018

Narednih dana pretežno sunčano, od nedelje oblačno i hladnije

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
U utorak će u Srbiji biti pretežno sunčano uz umeren jugoistočni vetar i s temperaturom do 19 stepeni. U sredu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature, a zatim do nedelje malo i… »

Užički MUP uhapsio 19 osoba u više odvojenih akcija

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 19 osoba. Osumnjičeni se terete da su počinili krivična… »

Patrijarh podržao napore Vučića

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa patrijarhom srpskim Irinejem, koji je podržao njegove napore u cilju nacionalnog kulturnog i ekonomskog podizanja Srbije i poželeo mu uspeh u daljem radu. Kako je saopštila Pres služba… »

Biblioteka u Čajetini kulturni centar opštine (VIDEO)

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Čajetina – Biblioteka „Ljubiša R. Đenić” nosilac je svih kulturnih dešavanja u opštini, a može da se pohvali i bogatim knjižnim fondom od preko 54 hiljada knjiga. „Na našim policama nalaze se retke stare knjige, a ono po čemu je… »

Čas na engleskom na FTN – u Čačku

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Čačak - Profesor dr Jelena Timotijević, prodekan Fakulteta društvenih nauka Univerziteta u Brajtonu, Engleska, održala je konverzacijski čas iz engleskog jezika za zaposlene koji su pohađali kurs tog jezika tokom prethodne školske godine. U toku… »

Lovci u šumi zatekli jeziv prizor! Telo u fazi raspadanja visilo sa grane

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Požega - Grupa lovaca pronašla je u nedelju u selu Visibaba kod Požege, u nepristupačnom delu šume, obešeno o granu, telo za sada nepoznate osobe, u fazi raspadanja. Na pokojniku, najverovatnije muškog pola, su šorc, majica i papuče, pa se… »

Rajkovići iz Priličkog Kiseljaka običnu malinu zamenili organskom i nisu se pokajali

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Ivanjica -Na padinama planine Mučanj, Miro Rajković iz sela Prilički Kiseljak, je pre pet godina posadio organsku malinu na četiri hektara. Do odluke da konvencionalne sadnice zameni organskim, Miro je došao nakon višegodišnjeg lošeg plasmana i… »

Profesor Tomo Milošević predložen za dekana Agronomskog fakulteta u Čačku

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Čačak – Naučno - nastavno veće Agronomskog fakulteta, osnovanog pre četiri decenije, predložilo je na zasedanju da novi dekan ove visokoškolske ustanove bude prof. dr Tomo Milošević, sa katedre za voćarstvoi vinogradarstvo. On je na sednici… »

Provaljena KOMBINACIJA; Da li je propalo zapošljavanje Stojanove supruge?

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Čačak - Biljana Jovanić - Marković supruga Stojana Markovića, nije se do danas pojavila na poslu iako je u ugovoru stajalo da se javi u roku od 8 dana. Jovanić - Marković je kao diplomirani ekonomista primljena na mesto inspektora rada i sa tom… »

Đilas: Voleo bih da Srbija nije ponižena, makar Vučić pokupio poene

Glas Zapadne Srbije 13.11.2018
Čačak – Srbija je u I svetskomj ratu izgubila preko milion ljudi i položaj koji je imao naš predsednik u Parizu na obeležavanju 100 godina od završetka rata je ponižavajući. Ja ne verujem u te priče i teorije zavere kako su raspoređena mesta… »