Izvor: Studio B arhiva vesti 22.11.2018

Na Trgu republike pronađeni ostaci Virtemberške kapije

Studio B 22.11.2018
Na Trgu republike su tokom rekonstrukcije pronađeni ostaci Virtemberške kapije, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. – Zavod za zaštitu spomenika grada Beograda nam je juče popodne zvanično dostavio svoje nalaze. Ostaci kapije… »

Stefanović: Situacija za sada mirna, pratimo šta se dešava

Studio B 22.11.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je u ovom trenutku situacija na Kosovu i Metohiji mirna i da nema razloga za veću uznemirenost našeg stanovništva nego što već jeste. „Pratimo situaciju na terenu i… »

Završeni protesti Srba na KiM

Studio B 22.11.2018
U više srpskih sredina na Kosovu i Metohiji danas su završeni jednočasovni protesti zbog „policijskog i političkog terora Prištine“.Simić: Više od 16.000 ljudi na protestima na KiM. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg Sa protesta Srba u mestu Rudare… »

Darmanović: Zašto Srbija pravi dramu oko podrške CG Kosovu

Studio B 22.11.2018
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je da ne zna zašto se u Srbiji „pravi drama“ oko crnogorske podrške članstvu Kosova u Interpolu, jer je Crna Gora i ranije tako glasala .Vulin o izjavi Darmanovića: Nije drama nego… »

Danas isplata naknade nezaposlenima za oktobar

Studio B 22.11.2018
Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas preko Banke Poštanska štedionica izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za oktobar. Privremenu novčanu naknadu za oktobar 2018. licima koja žive na i izvan… »

Radojičić: Beogradski heroji za tri i po meseca spasili 36 života

Studio B 22.11.2018
Povodom učestalih požara na teritoriji Beograda, gradonačelnik Zoran Radojičić obišao je Vatrogasno spasilačku Brigadu. On je apelovao na sugrađane da budu maksimalno obazrivi i preduzmu sve mere opreza kako bi se opasnost od požara svela na… »

Zakintos: Petorica Srba osuđena od 5 do 10 godina, dvoje oslobođeno

Studio B 22.11.2018
Petorica Srba osuđena su na kaznu zatvora od pet do 10 godina zbog nanošenja teških telesnih povreda Amerikancu Bakariju Hendersonu u julu prošle godine na Zakintosu, dok su dvojica mladića iz Srbije oslobođena optužbe. Petorica su osuđena za… »

Izgrađen put koji spaja tri beogradske opštine

Studio B 22.11.2018
Izgradnja puta koji spaja Malu Moštanicu, Veliku Moštanicu, Vranić i Meljak, osnosno opštine Obrenovac, Čukaricu i Barajevo je završena, a prema rečima zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića radovi su koštali skoro 100 miliona dinara… »

U Babama izgoreo autobus, nema povređenih

Studio B 22.11.2018
U selu Babe, kod Sopota, jutros je izgoreo autobus, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca nije billo povređenih, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić tokom obilaska Uprave vatrogasno- spasilačke brigade Beograd. Lastin autobus… »

Domaće naoružanje na novim „Erbasovim“ helikopterima za VS

Studio B 22.11.2018
Kupovinom nove generacije „Erbasovih“ helikoptera H-145, koji su najsavremeniji na svetu, Vojska Srbije postaće daleko naprednija, verovatno najnaprednija u čitavom regionu a posebno je i to što će biti naoružani srpskim naoružanjem, izjavio je… »