Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 23.11.2018

Vučić: Srbija neće pristati na ucene Prištine. ...

Beta 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija neće pristati na nova pravila i ucene Prištine, a da će biti spremna za razgovor tek kada povuku "varvarske i protivzakonite" takse od 100 odsto na srpsku robu. "Nećemo da trpimo… »

Narodna stranka: Vučić uveo fašizam u Srbiju

Beta 23.11.2018
Pokušaj ubistva jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića je kulminacija višegodišnje brutalne kampanje i satanizacije demokratske opozicije u Srbiji koja se pretvara u krvoproliće, saopštila je Narodna stranka. Brutalni napad na Borka… »

Janković (PSG): Svedočio sam u slučaju ubistva Ivanovića po zahtevu suda u Prištini

Beta 23.11.2018
Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković izjavio je danas da ga je Tužilaštvo za organizovani kriminal u svojstvu svedoka saslušalo po zahtevu za uzajamnu pravnu pomoć suda u Prištini u vezi s ubistvom predsednika Gradjanske inicijative… »

Sava Janjić: Hapšenje nema veze sa ubistvom Olivera Ivanovića

Beta 23.11.2018
Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić ocenio je danas da hapšenje četiri Srba na severu Kosovske Mitrovice nema veze sa istragom ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, već ima za cilj stvaranje uslova za konačnu… »

Čadež: Na Kosovu ušlo oko sedam kamiona robe (VIDEO)

Beta 23.11.2018
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da nijedan kamion juče nije prešao preko administativnog prelaza Merdare, a da je na ostalim prelazima prešlo sedam do devet kamiona. On je novinarima u Privrednoj komori Srbije rekao da je… »

Haradinaj: Takse dok se ostvare ciljevi zbog kojih su uvedene

Beta 23.11.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj danas je na sastanku s ambasadorima petorke i šeficom kancelarije EU na Kosovu rekao da odluka Vlade o uvodjenju taksi na robu iz Srbije i BiH ostaje na snazi do ostvarivanja ciljeva zbog kojih je doneta. Vlada Kosova… »

Nova stranka: Događaji na Kosovu ugrožavaju život Srba i mir na Balkanu

Beta 23.11.2018
Nova stranka osudila je danas dogadjaje na Kosovu i ocenila da za posledicu ima ugrožavanje života Srba na Kosovu i mira na Balkanu. "Da je veliki Vučićev medjunarodni ugled samo još jedna u nizu laži na kojima bazira svoje cirkuske predstave… »

Fabrici: Dijalog Beograda i Prištine potreban je više nego ikada

Beta 23.11.2018
Šef Delegacije EU Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da je dijalog izmedju Beograda i Prištine neophodan i da na to ukazuju poslednji dogadjaji. EU traži od vlasti Kosova da deluju u skladu s vladavinom prava, rekao je za Betu i Euraktiv Srbija… »

PSG ispred predsedništva: Dokle će Kosovo služiti za skretanje pažnje

Beta 23.11.2018
Predstavnici pokreta slobodnih gradjana Srbije večeras su se okupili ispred predsedništva Srbije i javno postavili pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću - dokle će Kosovo služiti za skretanje pažnje sa "bede, kradje i diktature". Predsednik… »