Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.11.2018

Mališani se družili sa vojnicima u sklopu akcije “Otvoreni dan”

Jugmedia 23.11.2018
U kasarni “Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog” u Vranju danas je organizovana akcija Vojske Srbije “Otvoreni dan”, 12. put po redu. Pripadnici 4. brigade Kopnene vojske kojom komanduje brigadni general Slobodan Stopa, otvorili su kapije… »

Postavljen kamen temeljac Naučno-tehnološkog parka

Jugmedia 23.11.2018
Na platou kod Elektronskog fakulteta u Nišu danas je postavljen kamen temeljac Naučno-tehnološkog parka površine 14.000 kvadrata. Na svečanosti organizovanoj tim povodom, Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je… »

Premijera predstave „Odluke“ na P(h)antomfestu

Jugmedia 23.11.2018
U okviru sedmog Međunarodnog festivala pantomime P(h)antomfest, koji će biti održan u Vranju 7. i 8. decembra, u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, premijerno će biti izvedena predstava pantomime „Odluke“, u… »

Đilas, Jeremić, Obradović i Lutovac sutra u Leskovcu

Jugmedia 23.11.2018
Čelnici Saveza za Srbiju Dragan Đilac, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Zoran Lutovac održaće u subotu 24. novembra tribinu o Programu i budućnosti Srbije u Leskovačkom kulturnom centru od 18.30 sati za sve zainteresovane građane Leskovca. U… »

Zapaljen još jedan auto u Nišu

Jugmedia 23.11.2018
Automobil „audi A6” vlasništvo Nišlije N. V, izgoreo je sinoć oko 22 časa u požaru za koji se sumnja da je podmetnut. Vozilo je bilo parkirano u dvorištu kuće u Hercegovačkoj ulici, a policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti pod… »

Ništa od sastanka šefova Odborničkih grupa: „Na jedno ušlo, na drugo izašlo“

Jugmedia 23.11.2018
Iako je predsednik Skupštine grada Leskovca Aleksandar Đurović obećao da će u pauzi zasedanja održati sastanak sa svim šefovima odborničkih grupa u lokalnom parlamentu, do toga nije došlo. Opozicija je zahtevala u prepodnevnom delu zasedanja… »

Hrpa neprijavljenih švedskih kruna u rancu

Jugmedia 23.11.2018
Carinici su u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili putnika da u rancu prokrijumčari više od milion švedskih kruna, odnosno protivrednost od gotovo 101.000 evra, saopštila je Uprava carine. U saopštenju se… »

O napadu na Borka Stefanovića i u Skupštini Leskovca, ali i o nasilju, pretnjama i paljenju kuća (VIDEO)

Jugmedia 23.11.2018
Nakon što su danas popodne Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Mandić, aktivisti Levice Srbije, brutalno pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, o tome se… »

Cvetanović: Nismo odustali ni od jednog projekta bivše vlasti, svi će biti završeni (VIDEO)

Jugmedia 23.11.2018
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je danas da nijedna kapitalna investicija koju su pokrenuli njegovi prethodnici u gradu na Veternici nije obustavljena, sem famozne bušotine, te da će biti završene, iako se nailazi na realne poteškoće… »

Otvoren prvi distributivni centar povrća na jugu Srbije (VIDEO)

Jugmedia 23.11.2018
Privredno društvo „Konto fruit“ d.o.o Leskovac, otvorilo je danas distributivni centar za otkup i skladištenje svešeg povrća sa teritorije Jablaničkog okruga, prvi na jugu Srbije, koji će u jednom danu moći da primi, klasira i proda od 100 do… »