Izvor: Nedeljnik/Politika arhiva vesti 23.11.2018

(VIDEO) Borko Stefanović napadnut u Kruševcu

Nedeljnik 23.11.2018
Savez za Srbiju je na Fejsbuku objavio snimak na kom se vidi Stefanović u ambulanti, krvave glave. Lider Levice Srbije Borko Stefanović napadnut je u Kruševcu, objavila je na Tviteru ta stranka. Napadnuta su i dvojica njegovih kolega, prenosi B92… »

Tačijeva (ne)pristojna ponuda Izraelu

Nedeljnik 23.11.2018
Izrael ne menja stav prema Kosovu, kažu sagovornici Nedeljnika iz vrha tamošnje diplomatije, ali je istina i da bi sa radošću dočekao da bilo koja zemlja preseli ambasadu u Jerusalim. Odnosi Srbije i Izraela su na izuzetno visokom nivou, može se… »

Uhapšen policajac koji je prvi stigao na uviđaj Ivanovića: Optuženi se terete za manipulisanje dokazima

Nedeljnik 23.11.2018
Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji - pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Policajac koji je jutros… »

Prištinski Ekspres: Ovo je Tačijeva akcija na severu Kosova

Nedeljnik 23.11.2018
Tači je napravio idealne uslove da Srbi barikadama ustanu protiv kosovskih institucija. Sve postaje još očiglednije kada se otkrilo da je policija želela da uhapsi Milana Radojičića, koji je blizak Ramušu Haradinaju, i koji je kum Koalicije za… »

Haradinaj: Akcija u skladu sa zakonom

Nedeljnik 23.11.2018
Nema politike, navodi premijer Kosova. Premijer Kosova Ramuš Haradinaj napisao je na Fejsbuku da je jutrošnja akcija specijalnih jedinica na severu zemlje u skladu sa zakonom i da nije povezana sa bilo kakvom politikom. "Danas, po nalogu Specijalnog… »

Da je živ, danas bi na prvi zvuk sirene bio ispred svih: Sestra Olivera Ivanovića o nemirima na severu Kosova

Nedeljnik 23.11.2018
Povodom jutrošnje akcije na Fejsbuku se oglasila Nataša Ivanović Ilić. "Danas bi, da je živ, na prvi zvuk sirene bio ispred svih, jer su njemu ljudi bili ispred sopstvenog života!", napisala je na Fejsbuku Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog… »