Izvor: Prva arhiva vesti 23.11.2018

Kfor: Ne znamo gde su uhapšeni, znali smo nešto juče

Prva 23.11.2018
Vićenco Graso, portparol Kfor-a, rekao je u direktnom uključenju za "Jutro sa Jovanom i Srđanoom" da je Kfor obavešten da su četiri osobe uhapšene na KiM, ali da nema tačnu informaciju gde se nalaze. "Kosovska policija je uhapsila nekoliko osoba u… »

Vlada hitno zasedala, svi bezbednjaci i vojska kod Vučića

Prva 23.11.2018
Završena vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova. Predsednik Srbije od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije. Na sastancima su i druge bezbednosne službe, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih… »

Srbi protestovali na KiM, čula se crkvena zvona

Prva 23.11.2018
U više srpskih sredina na KiM u podne su održani protesti zbog povećanja carina za 100 odsto na robu iz centralne Srbije, ali i hapšenja četvorice Srba. Protest Srba je završen u mestu Rudare, sa kojeg je zatraženo od Prištine ukidanje taksi od… »

"Obavestite da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji"

Prva 23.11.2018
Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić zamolili su ambasadora Kine da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji. Kineski ambasador Li Mančang je uzvratio da će već u toku dana o tome obavestiti… »

Kraj drame u NS: Muškarac sprečen da skoči sa zgrade

Prva 23.11.2018
Na dvospratnoj zgradi preko puta pokrajinske Vlade u Novom Sadu muškarac je dva sata stajao na zgradi i pretio skokom. Sada se nalazi u vozilu Hitne pomoći. Policija i pregovarači uspeli su da muškarca skinu sa vrha zgrade, a lekari sada utvrđuju… »

Budimo humani: Pomozimo novinaru Peđi Obradoviću

Prva 23.11.2018
Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za novinara i urednika televizije N1 Peđu Obradovića (1975). Peđi je u septembru 2018. godine dijagnostifikovana akutna limfoblastna leukemija. Hitno je primljen na… »

PET vrsta seksa za svaki ljubavni par - odaberite jedan za večeras...

Prva 23.11.2018
Seks spaja ljude u vezama, ali isto tako može i da ih razdvoji ako jedan ili oba partnera nisu zadovoljni učinkom u krevetu. Rutina je jedna od najopasnijih stvari za vezu, jer kad seks postane redak, mehanički odrađen događaj, koji ima jednu jedinu… »

Nerviraju vas paukovi koji vam se vrzmaju po kući? Ignorišite ih, dobri su za naš dom iz nekoliko razloga

Prva 23.11.2018
Kućni paukovi mnogima su noćna mora. Većinom zbog izgleda, njihovih dugih nogu, ali i mreže koju pletu zbog koje dom izgleda neuredno. Službeni naziv za strah od pauka je arahnofobija, a rezultati istraživanja Američkog udruženja psihijatara… »

Kažu da se parfem nanosi samo na JEDAN deo tela, i NIKAD ne biste pogodili koji!

Prva 23.11.2018
Nanošenje parfema smatra se jednom toliko banalnom radnjom da joj generalno ne pridajemo neku posebnu pažnju. Ipak, šta ako vam kažemo da ste ceo život parfem nanosile na pogrešna mesta na telu? Iako smatrate da špricanjem parfema na zglobove i… »

Za nepoverovati! Poluminutni ritual koji može da preporodi vaš seksualni život!

Prva 23.11.2018
Prema nedavno sprovedenom istraživanju, jedna svakodnevna navika može izazvati nove pozitivne promene u seksualnom životu. I ne, ne radi se o nekoj novoj seksi pozi. Prema jednom međunarodnom istraživanju, seksualni život će biti življi ako same… »