Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 23.11.2018

Senat potvrdio Filipovićevu kandidaturu za rektora

RT Kragujevac 23.11.2018
Većinom, odnosno sa 25 glasova za, članovi Senata Univerziteta potvrdili su predlog kandidata za izbor rektora, dosadašnjeg vršioca dužnosti te funkcije profesora doktora Nenada Filipovića. Na današnjoj sednici Senat Univerziteta najoštrije je… »

Više od 100 izlagača na Sajmu turizma

RT Kragujevac 23.11.2018
Na Šumadija sajmu danas je otvoren deseti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, i šesti prodajni sajam Zimnice i domaće radinosti, koji pod pokroviteljstvom grada Kragujevca organizuje Gradska turistička organizacija. Ovogodišnji sajam… »

Hapšenja na severu Kosovske Mitrovice

RT Kragujevac 23.11.2018
Specijalne snage kosovske policije na severu Kosovske Mitrovice uhapsile jutros četvoricu Srba. Nakon saslušanja u južnom delu Mitrovice, njima je određen pritvor od 48 sati. Policija objašnjava privođenja istragom o ubistvu Olivera Ivanovića… »

Više novca za populacionu politiku

RT Kragujevac 23.11.2018
Budžetom za 2019. godinu sredstva namenjena za mere populacione politike trebalo bi da budu veća od ovogodišnjih 500 miliona dinara, izjavila je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku profesor doktor Slavica Đukić… »

Košarkaši Radničkog dočekuju Proleter

RT Kragujevac 23.11.2018
Košarkaši Radničkog, u 9. kolu Druge lige, igraće sutra u hali Jezero sa ekipom Proletera iz Zrenjanina. Radnički će pokušati da ostvari petu pobedu u sezoni kojom bi se približio vrhu tabele. Košarkaši Radničkog su u prvih osam kola Druge lige… »