Izvor: Studio B/Balkan arhiva vesti 23.11.2018

Dodik:Zastava RS biće postavljena gde god sedim

Studio B 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će zastava Republike Srpske biti postavljena gde god on sedi. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će zastava Republike Srpske biti postavljena gde god… »

Pripadnici Rosu upali u severni deo Kosovske Mitrovice, uhapšena četvorica

Studio B 23.11.2018
Pripadnici Rosu upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta. Rakić:ROSU nameravala da uhapsi Milana Radojičića. (AP Photo/Bojan Slavkovic)Tanjug/arhivski snimak Gradonačelnik… »

CG: Optužena za terorizam pobegla u Ambasadu Srbije

Studio B 23.11.2018
Optužena za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. godine, Branka Milić, pobegla je u Ambasadu Srbije u Podgorici, pošto joj je sud odredio pritvor, objavio je crnogorski portal CDM. Kako se navodi, Viši sud u Podgorici… »

General JNA osuđen u Splitu na devet godina zatvora

Studio B 23.11.2018
Penzionisani genaral JNA Borislav Ðukić (70) osuđen je danas u Županijskom sudu u Splitu na devet godina zatvora zbog ratnog zločina nad civilima tokom rata u nekadašnjoj Jugoslaviji, prenela je Politika. (photo AP) Tanjug,file List piše da je… »

Vučić sa ministrima Vlade Srbije

Studio B 23.11.2018
U toku je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučić sa svim ministrima u vladi. Predsednik Vučić od jutros je imao niz sastanaka sa šefovima srpskih bezbednosnih snaga, kao i ambasadorima Kine i Rusije, a telefonom je razgovarao sa evropskim… »

Orban:Gruevski zaštitio mađarske granice,Soroš ga proganja

Studio B 23.11.2018
Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer doprineo zaštiti mađarske granice, a da s druge strane organizacije povezane sa Džordžom Sorošem progone. Orban je portalu a1on.mk. rekao da će Mađarska zbog toga pravično… »

Uklonjena zastava RS ispred kabineta Dodika u Predsedništvu

Studio B 23.11.2018
Nakon što su službenici kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika danas ispred njegove kancelarije u zgradi Predsedništva BiH postavili zastavu Republike Srpske, ona je uklonjena na zahtev kabineta Šefika Džaferovića s obzirom da… »

Zaev zvao Čedu da mu bude savetnik?

Studio B 23.11.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev ponudio je lideru Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću da bude savetnik u makedonskoj vladi za regionalne odnose i evropske integracije, navodi „Blic“. foto printskrin Tanjug „Jovanović nije konačno… »