Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 23.11.2018

Zajedničke akcije svih nadležnih u sprečavanju nelegalne gradnje

Studio B 23.11.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas za Studio B da gradski inspektori, pripadnici MUP-a i tužilaštvo učestvuju u zajedničkim akcijama koje za cilj imaju sprečavanje nelegalne gradnje. – U narednih nekoliko meseci srušiće… »

Izmena režima saobraćaja u Bulevaru kralja Aleksandra

Studio B 23.11.2018
Radovi na tramvajskom koloseku u Bulevaru kralja Aleksandra dovešće do promene režima tramvajskoj saobraćaja od subote, 24. novembra, do ponedeljka, 26. novembra, saopšteno je iz JKP „GSP Beograd”. Zbog pomenutih radova, koje će izvoditi OJ… »

Eko kviz

Studio B 23.11.2018
Pod sloganom ,,Prljavo ili čisto, nije isto’’, Gradska čistoća organizovala je petu sezonu Eko kviza u kome su se takmičili učenici osnovnih škola u znanju o zaštiti i očuvanju naše okoline. Cilj ovog takmičenja je podizanje nivoa svesti… »

Darivanjem slika iz svojih domova, poznate ličnosti pomažu mališanima u Tiršovoj

Studio B 23.11.2018
Humanitarna aukcija pod nazivom „Iz privatnih kolekcija poznatih-našoj deci na dar“ koja je okupila mnoge humane poznate ličnosti biće održana 29. novembra sa početkom u 12 časova u svečanoj sali skupštine Grada Beograda. Za ovu akciju poznati… »

Obnovljeno još jedno dečje igralište u Rakovici

Studio B 23.11.2018
Obnovljeno dečje igralište u Ulici Stanka Paunovića Veljka na Miljakovcu osim novih rekvizita, gumene podloge, ima i iscrtanu školicu, automobile, drvo i raketu, što ga čini lepšim i drugačijim, rekao je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić… »