Izvor: Studio B/Društvo arhiva vesti 23.11.2018

Simpozijum neurologa u Beogradu

Studio B 23.11.2018
7. medjunarodni simpozijum posvećen moždanom udaru okupio je brojne domaće i međunarodne strucnjake u Beogradu. Neurolozi iz zemlje i sveta diskutuju i novim saznanjima i mogucnostima o dijagnostici i lečenju ovog najnaznačijnejeg moždanog… »

Uslovi za lečenje bolji, ali stigma zbog HIV-a ostaje

Studio B 23.11.2018
U Srbiji prema procenama ima 3.500 ljudi koji imaju HIV ili AIDS, ali trećina njih ne zna da je inficirana, jer nema nikakve manifestacije, upozorili su danas predstavnici Unije organizacija koje se bave zaštitom osoba sa HIV/AIDS-om. „Prošle godine… »

Ivanović: Zalihe lekova i kiseonika za sedam dana

Studio B 23.11.2018
Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici ima rezerve lekova i kiseonika za oko sedam dana, kaže direktor tog centra Milan Ivanović i napominje da će, ukoliko se nastavi blokada Prištine, doći do nestašice određenih lekova i kiseonika. foto… »

Zaštitnik građana od danas razgovara sa građanima na lokalu

Studio B 23.11.2018
Zaštitnik građana Zoran Pašalić od danas će krenuti u obilazak 13 gradova i opština širom Srbije u okviru dana ombudsmana kako bi stekao uvid u ono što je građanima lokalnih sredina potrebno. Pašalić je juče za Tanjug rekao da je institucija… »

Srbija među top destinacijama za 2019. godinu

Studio B 23.11.2018
Srbija je izabrana među 12 destinacija koje bi mogle da budu najzanimljivije za putovanja u 2019. godini, objavio je sajt Trevl leming (TravelLemming.com) koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svetu. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg… »