Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 23.11.2018

Sirene za uzbunu na severu Kosova: ROSU rano jutros upao u Mitrovicu, uhapšena četvorica Srba, narod u strahu (video)

Telegraf 23.11.2018
U severnom delu grada čuju se sirene za uzbunu. Kosovski specijalci iz jedinice ROSU sa više od 40 vozila zauzeli su rano jutros strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti. Oni su oko četiri sata… »

Fudbaler Azerbejdžana poručio: Kosovo nije država, već pećina! Vlada je uradila pravu stvar što ih nije priznala (video)

Telegraf 23.11.2018
Njemu je zasmetalo kako su njega i njegove saigrače dočekali na stadionu ''Fadilj Vokri''. Ruslan Gurbanov, fudbalski reprezentativac Azerbejdžana, bio je revoltiran psole gosotvanja tog nacionalnog tima tzv. Kosovu u okviru D Lige nacija. Domaći tim… »

Napadnut Borko Stefanović: Predsedniku Levice Srbije razbijena glava tokom tribine u Kruševcu, policija traga za napadačima…

Telegraf 23.11.2018
Na fotografijama objavljenim na Tviter nalogu Levice Serbije vidi se da je Borku Stefanoviću razbijena glava u predelu potiljka, i navodi se da je odveden u ambulantu na ušivanje. Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović napadnut je oko 17.30 časova… »

Hapse Srbe koji mogu da pruže otpor: ROSU uhapsile vođu navijača Partizana u Mitrovici

Telegraf 23.11.2018
Reč je o Marku Rošiću. Jedan od četvorice Srba koji su jutros uhapšeni u iznenadnom i brutalnom upadu specijalnih jedinica ROSU u severni deo Kosovske Mitrovice je i Marko Rošić, jedan od vođa navijača Partizana. Kako saznaje Telegraf, kosovska… »