Izvor: Vice arhiva vesti 23.11.2018

Borku Stefanoviću razbijena glava u Kruševcu, napadači uhapšeni

Vice 23.11.2018
Borko Stefanović lider Levice Srbije napadnut je u petak u popodnevnim časovima u Kruševcu, saopštio je Savez za Srbiju, uoči čije tribine je jedan od osnivača Saveza napadnut. Napadači su uhapšeni. - Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i… »

Navijači su spasili život Keli

Vice 23.11.2018
Znate već kako to ide - kad odete na tribinu i padne gol, oko vas su isključivo braća i sestre. Grlite se, ljubite se, posle se slikate, heštagujete "crno-crveno-bela familija", i tako dalje. I ruku na srce, mi svi navijanju sklonu zaista i gledamo na… »

Nikome nije svejedno kad zasviraju sirene u Kosovskoj Mitrovici

Vice 23.11.2018
Možete da posmatrate trenutnu situaciju na KiM iz kojeg god hoćete ugla, ali kad vas probudi sirena za vazdušnu opasnost, nije svejedno. Oko 6 časova u petak ujutru je krenuo zvuk, koji godinama Srbe treba da upozori da se dešava neki incident. Po… »

Detaljna analiza ove napaljene božićne dekoracije

Vice 23.11.2018
Prethodno objavljeno na . Svima su nam poznate postavke u lokalnim tržnim centrima. Viđamo ih dok u žurbi prolazimo da bismo kupili poklon dečku svoje sestre, ili da bismo nešto pojeli. Velika jelka bi nam možda zapala za oko, ili možda svećnjak… »

Trejler za novi film "Kralj lavova" je tu da nam obasja put do leta

Vice 23.11.2018
Dan zahvalnosti, američki probni praznik pred sezonu Božića, obeležen je, u skladu sa praznikom, najavom za stvar koja tek dolazi. "Kralj lavova", film koji je decu devedesetih naučio da je okej provesti leto sa gej prijateljima ukoliko po povratku… »

Koji srpski proizvodi se prodaju u prodavnicama u Prištini

Vice 23.11.2018
Medijska euforija, zbog Vlada Kosova da poveća takse na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine za 100 odsto, preneta je i u svaku porodicu, delimično i moju. "I šta sada? Kako ću ja da kupim 'Smoki'", zapitala je moja ćerka? Uz kiseo osmeh sam joj… »

Fotografije najsjajnijih i najbednijih trenutaka andergraund noćnog života Meksiko Sitija

Vice 23.11.2018
Već više od 20 godina, meksički fotograf Hose de Hesus „Ćućo“ Leon Hernandez dokumentuje divlje trenutke koji mogu da se dogode samo u gluvo doba noći, kada dnevni žitelji Meksiko Sitijja konačno padnu u san. Ćućo luta metropolom sa svojim… »

Kako sam slučajno saznao da mi je tata gej

Vice 23.11.2018
Prvobitno objavljeno na Moj otac je Francuz koji se pre 24 godine preselio u Holandiju, da bi odgajao porodicu sa mojom majkom. Pošto je bio radoznala osoba koja voli kulturu, ubrzo je počeo da govori i ponaša se kao Holanđanin – odgajajući mog… »