Beograd arhiva vesti 08.12.2018

Ronioci pronašli avio-bombu na savskoj obali u Beogradu: Rečna policija obezbeđuje teren, nadležne ekipe na nogama!

Kurir 08.12.2018
Ronioci su u Beogradu pronašli avio- bombu u Savi, u blizini Starog mosta, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će ona biti uklonjena i da nema opasnosti za građane. Bomba je pronađena na dubini od sedam metara, na oko dva metra od drugog… »

Broj obroka, pa novac iz kase

Večernje novosti 08.12.2018
Posle vanredne kontrole, strože mere za privatne vrtiće koje subvencioniše grad. Refundacija troškova samo ako dostave tačne podatke. SVI privatni vrtići koji su u sistemu subvencija Grada, ubuduće će, uz prijavljenu dolaznost dece morati da… »

Veliki povratak tramvaja „Simens“

Studio B 08.12.2018
Povodom molbe predsednika Vučića Gradu Beogradu da kupuje „Simensove“ tramvaje koji će se proizvoditi u Kragujevcu, zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će Beograd sa zadovoljstvom kupovati tramvaje proizvedene u Srbiji. Vesić dodaje da… »

Zakup kućice od 25.000 dinara!

Večernje novosti 08.12.2018
Licitacija za 60 tezgi na Novom Beogradu. ZA zakup jedne od 60 tezgi, na kojima će se prodavati roba u vreme novogodišnjih i božićnih praznika od 15. decembra do 15. januara ispred TC "Novi Beograd", prodavci će morati da izdvoje minimum 25.000… »

Eksplozija na Zvezdari: Bačena bomba u dvorište porodične kuće

Blic 08.12.2018
Ručna bomba bačena je jutros oko pet sati u dvorište porodične kuće 58-godišnjeg V. P. u Duvanjskoj ulici na Zvezdari. Kako nezvanično saznajemo, nepoznata osoba aktivirala je i bacila eksplozivnu napravu u dvorište kuće vlasnika jednog… »

Radojičić: Voditi Beograd je privilegija i čast

Studio B 08.12.2018
Imamo napredak u oblasti socijalne politike, ekologije i na velikim infrastrukturnim projektima, radimo na strateškim planovima za smanjenje zagađenja vazduha i kandidaturi Beograda za Zelenu prestonicu Evrope, što predstavlja korak ka mojoj viziji da… »

Sveštenik drevnih bogova u Srbiji! Pogledajte rekonstrukciju lica "Beogradske mumije", i kako je zlata vredan eksponat dospeo…

Srbija danas 08.12.2018
Ulaz u odeljenje arheološke zbirke Filozofskog fakulteta bio je blokiran danas oko podneva, kada su se brojni posetioci uputili u posetu najimpozantnijem, vekovima starom, arheološkom eksponatu u glavnom gradu - "beogradskoj mumiji". Uz stručno… »

Kontrola privatnih vrtića u Beogradu dala prve rezultate

Danas 08.12.2018
Svi privatni vrtići koji su u sistemu subvencija Grada Beograda ubuduće će uz prijavljenu dolaznost dece morati da dokumentuju i broj poručenih obroka za taj mesec kako bi im se isplatila refundacija, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i… »

Manje autobusa na ulicama zbog nedostatka vozača, poslovanje GSP i dalje loše

Danas 08.12.2018
SOS sindikat GSP "Beograd” ukazuje da pojedini sindikati u medije iznose netačne informacije zastupajući stav rukovodstva preduzeća Pravi uzrok sve većeg nezadovoljstva građana i sve lošije realizacije reda vožnje jeste prvenstveno nedostatak… »

Proda se sve što se izgradi: Cene stanova u Beogradu za tri godine skočile i do 40 odsto

Blic 08.12.2018
Cene stanova u prethodne tri godine skočile i do 40 odsto u pojedinim delovima Beograda, a nešto su više u odnosu na druge velike gradove u regionu, kažu stručnjaci za nekretnine. Ipak, kada je reč o stambenom prostoru, u glavnom gradu se proda sve… »