Izvor: Beta video arhiva vesti 08.12.2018

Krkobabić: U Doljevcu otvoriti poslovnu banku, ambulante i pošte

Beta video 08.12.2018
BEOGRAD - Ministar zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj i predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta stranka želi da se poslovna banka, pošta i ambulanta otvore u opštini Doljevac. Krkobabić… »

Krkobabić traži popust za penzionere, najavljuje novac za zadruge i manje poreze

Beta video 08.12.2018
NIŠ - Penzioneri u Srbije troše godišnje pet milijardi evra i najmanje što trgovinski lanci i korporacije ``mogu da učine u znak zahvalnosti je da im izadju u susret odredjenim popustima``,izjavio je danas u Nišu Milan Krkobabić, ministar zadužen… »

Vulin: U vojnim medicinskim ustanovama pregledano oko 600.000 ljudi

Beta video 08.12.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je u vojnim medicinskim ustanovama ove godine pregledano oko 600.000 gradjana, bez obzira da li su vojna lica ili civili, a obavljeno je 3,9 miliona različitih procedura i medicinskih… »

Krkobabić na sajmu penzionera u Nišu

Beta video 08.12.2018
NIŠ - Ministar zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj Milan Krkobabić posetio je sajam penzionera u Nišu i se sastao sa rukovodstvom te opštine. (Pokrivalica)… »

Vojislav Šešelj delio knjige u selu Malošište u opštini Doljevac

Beta video 08.12.2018
BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj posetio je selo Malošište u opštini Doljevac, gde su zakazani lokalni izbori 16. decembra i okupljenim gradjanima poklonio svoje knjige. Šešelj je juče delio knjige ispred Doma… »