Izvor: Insajder arhiva vesti 08.12.2018

Održan protest „Stop krvavim košuljama“ u Beogradu, bez stranačkih obeležja (VIDEO)

Insajder 08.12.2018
U Beogradu je večeras održan protest pod sloganom „Stop krvavim košuljama“ koji je počeo okupljanjem građana na platou ispred Filozofskog fakulteta. Okupljenima se obratio glumac Branislav Trifunović, nakon čega su krenuli u protestnu šetnju… »

Zbog protesta dva udruženja veliki broj policajaca obezbeđivao godišnju Skupštinu izvršitelja (VIDEO)

Insajder 08.12.2018
Organizacije Efektiva i Združena akcija Krov nad glavom održali su danas protest ispred hotela M u Beogradu povodom redovne godišnje Skupštine javnih izvršitelja. Predstavnici ovih organizacija u svojim govorima pozvali su izvršitelje da poštuju… »

Protesti "Žutih prsluka" u Francuskoj, policija u Parizu bacila suzavac, uhapšeno više od 500 ljudi

Insajder 08.12.2018
Protest pokreta "Žutih prsluka" počeo je na pariskoj aveniji Šanzelize. Francuska vlada je zbog protesta širom zemlje na ulice izvela skoro 90.000 policajaca, usled straha od jačanja nasilja prilikom novih antivladinih protesta, javljaju francuski… »

Haradinaj:Osim taksi protiv Srbije i druge teže mere

Insajder 08.12.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj najavio je da će protiv Srbije, sem takse od 100 odsto na uvoz srpske robe preduzeti i druge teže mere. "Ima i drugih mera koje se mogu dogoditi, koje nisu tarifne. Videćete kada dođe do njih", izjavio je Haradinaj za… »

Pregled nedelje: Zoran Milojević Zelja i nelegalni objekat na Kopaoniku, saveti Tonija Blera, kupovina Prve i O2…

Insajder 08.12.2018
Nedelja za nama bila je, nažalost za sve građane Srbije, burna i puna dešavanja koja su od velikog, ali ne i nužno pozitivnog uticaja na njihov svakodnevni život. Tenzije Beograda i Prištine oko uvećanja taksi na 100 odsto koje nije uspeo da smiri… »