Izvor: Jugmedia arhiva vesti 08.12.2018

Putevi Srbije će sanirati tri klizišta u Vranju

Jugmedia 08.12.2018
U Vranju će „Putevi Srbije“ raditi presvlačenje asfalta na dve petlje, trotoar na alternativnom putu ka Vranjskoj Banji, kao i sanaciju tri klizišta u Vranju, rekla je u petak potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i… »

Javna rasprava o budžetu za 2019. u ponedeljak

Jugmedia 08.12.2018
Rasprava o planiranom budžetu grada Leskovca biće održana u ponedeljak, 10. decembra, s početkom u 15 sati u Sali Skupštine grada, pa je gradonačelnik Leskovca pozvao zainteresovane da prisustvuju toj raspravi. On je na konferenciji za novinare… »

Od EU vredna košarkaška oprema Leskovcu, u planu otvaranje trenižnog centra

Jugmedia 08.12.2018
Fitnes oprema i mini teretana, košarkaške lopte, trenerke, dresovi, šortsevi i majice, šuterska mašina za individualni rad, profesionalna košarkaška konstrukija po FIFA standardima za sportski centar Dubočica i pokretne tribine za halu, sve… »

Kej pored Vlasine kultno mesto mladih

Jugmedia 08.12.2018
Ni u jednoj varoši ili gradu u Jablaničkom okrugu život se ne odvija na obalama reke kao što je to slučja u Vlasotincu gde je njihov čuveni kej pored Vlasine, već decenijama kultno mesto, posebno za mlade. Na dugačkom popločanom keju ima i… »

Danijel Dašić: Niški aerdorom ne ugrožava beogradski već prištinski

Jugmedia 08.12.2018
Danijel Dašić iz inicijative Ne damo niški aerodrome kazao je za televiziju N1 da aerodrom u Nišu nikako nije ugrožavao beogradski, već da je konkurencija prištinskom aerodromu. „Putnici su dolazili iz dela koji je trebalo da fluktuira ka… »

RADOST, TUGA I NADA u Danu otvorenih vrata kod gradonačelnika (VIDEO)

Jugmedia 08.12.2018
Iako na devetom po redu Danu otvorenih vrata kod gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića danas nije bio veliki broj onih koji su tražili posao, jednoj Leskovčanki se prijem posrećio – Mariji Mišić, diplomiranoj profesorki srpskog jezika. Ovoj… »

Očišćen put od Hemijske škole do Svetoilijskog groblja

Jugmedia 08.12.2018
Akcija uređenja javne površine u saradnji Odeljenja za zaštitu životne sredine, JKP „Komunalca“, Odeljenja komunalne policije i kompanije PVV sprovedena je i ove subote na keju Veternice u blizini Hemijsko-tehnološke škole. Na ovoj površini… »

Kad privrednik uloži u svoje mesto duplo mu se vrati

Jugmedia 08.12.2018
Apotekarska ustanova “Džunić” u Leskovcu iz sopstvenog džepa finansira uređenje oko 200 metara kvadratnih trotoarskih površinaispred svoje apoteke u ulici Kralja Petra Prvog, a sve to u vrednosti od 900.000 dinara. Ova investicija dogovorena je… »

Gradonačelnikove želje: Na mestu Plavog paviljona montažna garaža, kod stare autobuske moderan hotel

Jugmedia 08.12.2018
Postoje velike šanse da već sledeeće godine Plavi paviljon u centru Leskovca bude srušen i da na tom prostoru bude izgrađena montažna garaža, a da u doglednoj budućnosti na delu još uvek neuređenog prostora kod stare autobuske stanice u Leskovcu… »

APTIV PAKARD U pogonima već 500 radnika do kraja iduće godine 1.600

Jugmedia 08.12.2018
U pogonima britanske kompanije Aptiv pakard Leskovac do današnjeg dana zaposleno je 500 Leskovčana, do kraja iduće godine biće ih 1.600, pa su očekivanja da ova kompanija za proizvodnju električnih instalacija za automobilsku industriju ukupno… »