Izvor: Jug press arhiva vesti 08.12.2018

Curenje plina izazvalo nesreću

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC-VRANJE Uzrok eksplozije automobila, koja se dogodila sinoć na auto-putu Vranje – Leskovac je curenje plina iz neispravne plinske boce , saznaje JUGpress u izvorima bliskim istrazi. U ovoj nesreći je život izgubio trideset trogodišnji vozač… »

Javna rasprava o budžetu grada Leskovcca u ponedeljak

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC U sali Skupštine grada Leskovca u ponedeljak, 10. decembra, sa početkom od 15 časova, biće održana javna rasprava o budžetu za 2019. godinu. Iz gradskih vlasti pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju ovoj raspravi i iznesu svoje predloge… »

SLS : Predsednika SLS Slobodana Petrovića srpska policija zadržala 4,5 sati na Merdaru

Jug press 08.12.2018
GRAČANICA Narodni poslanik Skupštine Kosova i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović zadržan je danas četiri i po sata na prelazu Merdare od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštila je večeras… »

Aleksandru Jovanoviću nagrada “Nikolaj Timčenko”

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC Ovogodišnja nagrada Zadužbine „Nikolaj Timčenko“ za najbolju knjigu iz oblasti nauke i književnosti dodeljena je Aleksandru Jovanoviću za knjigu „Stih i pamćenje“ o poeziji i poetici Milosava Tešića. Profesorka Biljana Mičić, u… »

Na protestima i ljudi iz Leskovca, Medvedje, Vlasotinca

Jug press 08.12.2018
BEOGRAD-LESKOVAC-MEDVEDJA Na večerašnjim gradjanskim protestima u Beogradu učestvovali su i gradjani i stranački aktivisti iz Leskovca, Medvedje i Vlasotinca. Protesti su počeli ispred Filozofskog fakulteta a, polse šetnje do Vlade, Skupštine i… »

U pretposlednjem kolu jesenje sezone Radnik gostuje u Šapcu

Jug press 08.12.2018
SURDULICA Poslednju utakmicu u gostima pre zimske pauze ekipa Radnika odigrava u Šapcu sa tamošnjim superligašem, ekipom Mačve. Sredinom avgusta meseca dve ekipe odigrale su meč u Surdulici i minimalnim rezultatom od 0:1, gosti su odneli sva tri boda… »

Preventivni pregledi u Jašunji, Drćevcu i Zlokućanu

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC Preventivni pregledi, koje sprovode lekari Opšte bolnice Leskovac, Doma zdravlja Leskovac i lekari volonteri, ove subote održani su u Jašunji, Drćevcu i Zlokućanu, objavjeno je na sajtu grada Leskovca. Danas je priliku da proveri krvni… »

Otvoren peti sajam penzionera u Nišu

Jug press 08.12.2018
NIŠ U niškom Oficirskom domu danas je otvoren peti po redu Sajam penzionera . Otvaranju Sajma za penzionere prisustvovali su ministar bez portfelja Milan Krkobabić, član Izvršnog odbora Poštanske štedionice Aleksandar Čortan, član Gradskog veća… »

Pedeset gradjana danas kod Cvetanovića

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je , u prisustvu predstavnika gradskih i republičkih institucija razgovara sa građanima. Iz Cvetanovićevog kabineta je navedeno da je razgovarao sa pedeset građana. Cvetanović je novinarima… »

Nova košarkaška i trenažna oprema

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC Povodom završetka projekta međudržavne saradnje Srbija-Bugarska gradonačelnik Goran Cvetanović obišao je halu na sajmištu „Plavi paviljon“, gde je razgledao novu sportsku opremu koja je dobijena zahvaljujući ovom projektu i družio se… »