Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 08.12.2018

Idilično venčanje, pretvorilo se u "otimačinu"... Bilo je kao u "reketu" na NBA utakmici!

Prva 08.12.2018
Bilo je ovo jedno idilično svadbeno veselje. Svi su se dobro zabavljali, plesali, pevali, dok nije došao trenutak da neudate devojke hvataju bidermajer... Mlada je zauzela svoju poziciju, muzičari su odabrali adekvatnu muziku, devojke su se okupile… »

Koliko dugo će živeti vaš pas - Krzno otkriva istinu!

Prva 08.12.2018
Naziv "čovekov najbolji prijatelj" dobili su sa razlogom. Psi imaju naviku da vam se uvuku u srce i dušu i za čas posla postanu deo porodice. Daju nam bezuslovnu ljubav i privrženost svaki dan. Zauzvrat, mnogi su spremni da urade sve kako bi njihov… »

Ukoliko želite obilje i sreću, ovo MORATE da uradite po feng šuiju pre Nove godine!

Prva 08.12.2018
Zakoračite s veseljem u Novu godinu i u novi način života, napunite se srećnim i zdravim energetskim pojačanjem! Ove tehnike čišćenja učiniće čuda za vašu energiju, osećaćete se fantastično i imaćete fokus da privučete ono što želite… »

A na obrvama, novogodišnja jelka! Pogledajte za čim su žene poludele i ove godine!

Prva 08.12.2018
Danas je dovoljno da samo jedna osoba napravi nešto šašavo na svom licu, objavi to na društvenim mrežama pa da to stotine dama ponove. Pogledajte novi trend - jelke od obrva! Ovaj trend koji je osmislila YouTube zvezda Tejlor R. zavladao je… »

Brza, jednostavna, a prelepa: Posna voćna torta

Prva 08.12.2018
Sigurni smo da će vam se dopasti ovaj prelepi recept iz bakine kuhinje. Potrebno je: *400 gr posnog keksa *300 ml soka *250 gr margarina *200 gr prah šećera *200 gr žele bombona *6 bananica *300 gr šlaga *200 gr voća (kivi) Priprema: Keks izdrobiti… »

Za Džona je Joko bila najsavršenije biće na planeti, a Džon za Joko homoseksualac koji to ne želi da prizna...

Prva 08.12.2018
Na današnji dan 1980. goine ubijen je Džon Lenon, a život frontmena Bitlsa i dan danas privlači veliku pažnju kako zbog ogromne popularnosti grupe, tako i zbog ljubavi sa Joko Ono. Za Bitlse je govorio da su popularniji od Isusa, a za Joko da je… »

Imate sportsku povredu? U ovom suvom oblogu je SPAS!

Prva 08.12.2018
Kada dođe do povreda u sportu prvo što vas savetuju jeste da na bolno mesto stavite led. Ali on se topi, a mokra hladna tkanina se brzo zagreje. Evo gde se krije rešenje... Potreban materijal: plastična kesica sa zatvaračem 2 dl deterdžent za pranje… »

Izbelite kuhinjske krpe bez otkuvavanja

Prva 08.12.2018
Često smo u situaciji da fleke sa kuhinjskih krpa ne možemo da uklonimo. Pokušajte sa ovim receptom naših baka koji će očistiti i 'najteže' mrlje i prljavštinu. Kuhinjske krpe su potrebne svakoj domaćici. Neophodne su u obavljanju raznih kućnih… »

Ribe danas ne razumeju ni sebe, a kamoli partnera, dok Device misle da je dan kao stvoren za ljubav...

Prva 08.12.2018
Ljubavi treba da se posvete i Blizanci... OVAN Nažalost, negativnosti iz prethodnog dana prebacile su se I u ovaj, iako ste neke stvari uspeli da odradite I odložite po strani. Neizvesnost, nedefinisanost, nesigurnost – cela paleta loših osećanja… »