Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 08.12.2018

Užasavajući rezultati istraživanja! Roditelji, obratite pažnju, pogledajte da li je vaše dete patološki kockar

Srbija danas 08.12.2018
Svaki treći učenik ide u kladionicu, a navučeni su i na sportsko klađenje, rulet, slot-aparate, poker i blek-džek. Čak 14 odsto njih u svet kocke uveli su roditelji! Svaki treći učenik osnovne i srednje škole u Srbiji redovno igra kladionicu, a… »

Seosko imanje sa kućom od 100 kvadrata niko neće da kupi: Košta svega 6.000 eura, a razlog za to je pretužan!

Srbija danas 08.12.2018
U zamenu za domaćinstva, nude se i mali stanovi od dvadesetak kvadrata. Kod Šapca se nalazi seosko imanje sa kućom od 100 m2, hektarom okućnice i pomoćnim zgradama koja se može kupiti za svega 6.000 evra, međutim kupaca nigde na vidiku. Prodavci… »

Drugarica i ti često imate ciklus u isto vreme? To nije slučajnost! Evo o čemu se radi...

Srbija danas 08.12.2018
Ko bi rekao... Znate ono kada vi i najbolja prijateljica imate menstruaciju u isto vreme? I onda provedete sate kukajući jedna drugoj kojoj je ovaj mesec gore, koju više boli svaka koščica u telu i koja je pojela više slatkiša. E pa znate šta… »

Upozorenje za vozače! Kiša u celoj Srbiji: Opasnost i problemi na putevima!

Srbija danas 08.12.2018
Stanje na putevima. Kiša koja je najavljena za današnji dan već je zahvatila puteve širom Vojvodine, dok se u ostalim krajevima očekuje u toku popodneva, a snežne padavine prognozirane su za više planinske predele, saopštio je Auto-moto savez… »

Besplatni pregledi u vojnomedicinskim ustanovama

Srbija danas 08.12.2018
U Beogradu, Novom Sadu i Nišu danas se obavljaju besplatni preventivni pregledi u vojnomedicinskim ustanovama. RTS navodi da su u niškoj vojnoj bolnici pregledi počeli u 8 časova, a gužve nema, jer se dolazi u zakazanom terminu. Upravnik Vojne… »

Autor kontravizije otvoreno o konkurenciji: Pajkić otkrio sve o krađi emisije i njegovih fora i šta to Kesić nikada ne…

Srbija danas 08.12.2018
Autor i voditelj emisije Kontravizija, Lav Pajkić, sa svoje 23 godine skrenuo je veliku pažnju javnosti kada je pokrenuo celokupan projekat i za prvih godinu dana emitovanja zabeležio izuzetno visoku gledanost i stekao mnogobrojnu publiku. Lav Pajkić… »

Često jedete tunjevinu iz konzerve?! Evo koliko je to zapravo zdrava navika!

Srbija danas 08.12.2018
Ovo morate znati! Sigurno ste se pitali koliko je tunjevina iz konzerve zapravo zdrava. Ovaj obrok nekada može da upotpuni ručak, a u doba posta je jedan od izvora proteina. Tunjevina Foto: Profimedia Međutim, sigurno ste čuli da tunjevina nije baš… »

Danas slavimo Svetog Klimenta: Izgovorite ovu molitvu i bićete nagrađeni

Srbija danas 08.12.2018
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Svetog sveštenomučenika Klimenta, episkopa rimskog. Rođen je u Rimu, u apostolska vremena, u carskoj porodici. Jednom, dok mu je majka sa dvojicom braće plovila lađom, bura ih odnese u… »

Oblaci se šire Srbijom! Dolaze kiša i sneg, padavine idu ka našoj zemlji!

Srbija danas 08.12.2018
Saopštenje RHMZ-a. U Srbiji se danas očekuje naoblačenje s kišom, na planinama i sa snegom, a u toku dana će se proširiti na ostale krajeve zemlje. Kako je saopštio RHMZ, najniža temperatura biće od -5 na jugu i istoku Srbije do pet na… »