Izvor: Studio B arhiva vesti 08.12.2018

Medojeviću pozlilo, prebačen u Klinički centar

Studio B 08.12.2018
Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Nebojša Medojevič prebačen je iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, jer mu je zbog štrajka glađu pogoršano zdravstveno stanje, saopštio je DF. Jedan od lidera… »

Ronioci pronašli aviobombu u Savi, nema opasnosti

Studio B 08.12.2018
Ronioci su u Beogradu pronašli aviobombu u Savi, u blizini Starog mosta, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će ona biti uklonjena i da nema opasnosti za građane. Bomba je pronađena na dubini od sedam metara, na oko dva metra od drugog… »

Hiljade Mađara na ulicama zbog novog predloga zakona o radu

Studio B 08.12.2018
Hiljade Mađara protestovale su danas u Budimpešti protiv novog predloga zakona o radu koji omogućava poslodavcima da od zaposlenih traže do 400 sati prekovremenog rada godišnje. foto (Zsolt Szigetvary/MTI via AP) Tanjug Kritičari ovog predloga taj… »

Veliki povratak tramvaja „Simens“

Studio B 08.12.2018
Povodom molbe predsednika Vučića Gradu Beogradu da kupuje „Simensove“ tramvaje koji će se proizvoditi u Kragujevcu, zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će Beograd sa zadovoljstvom kupovati tramvaje proizvedene u Srbiji. Vesić dodaje da… »

U Francuskoj uhapšeno oko hiljadu ljudi

Studio B 08.12.2018
Tokom protesta „Žutih prsluka“ u Francuskoj uhapšeno je oko hiljadu ljudi. Na ulicama francuske prestonice je 8.000 policajaca, pa čak i oklopna vozila, prvi put posle više decenija. Francuske snage reda u potpunosti su blokirale pariski Trg… »

Pupovac:Nikad više investicija iz Srbije za Srbe u HR

Studio B 08.12.2018
Predsednik Srpskog narodnog vijeća i Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, koji je i poslanik u hrvatskom Saboru, izjavio je da Srbima u Hrvatskoj od zvaničnog Beograda stižu investicije kakvih nije bilo u ranijim razdobljima i… »

Na današnji dan: Crvena zvezda prvak sveta

Studio B 08.12.2018
Na današnji dan, pre 27 godina, Crvena zvezda se popela na vrh sveta i osvojila Interkontinentalni kup u Tokiju pobedom nad čileanskom ekipom Kolo Kolo (3:0), što je najveći uspeh u istoriji jugoslovenskog i srpskog fudbala. Pred 60.000 gledalaca na… »

Linta: Ogorčenje zbog Ðokovićeve čestitke Modriću

Studio B 08.12.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta izrazio je ogorčenje zbog odluke Novaka Ðokovića da čestita hrvatskom fudbaleru Luki Modriću osvajanje nagrade „Zlatna lopta“. Arhivska fotografija „Žalosno je da je Novak Ðoković na svom… »

Radojičić: Voditi Beograd je privilegija i čast

Studio B 08.12.2018
Imamo napredak u oblasti socijalne politike, ekologije i na velikim infrastrukturnim projektima, radimo na strateškim planovima za smanjenje zagađenja vazduha i kandidaturi Beograda za Zelenu prestonicu Evrope, što predstavlja korak ka mojoj viziji da… »

Stefanović: Dok nema nasilja neka se okuplja ko hoće

Studio B 08.12.2018
foto Alo Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je povodom skupa dela opozicije okupljene u Savezu za Srbiju u Beogradu, da su širene lažne vesti da vlast sprema provokacije i istakao da na ulicama nigde nema… »