Putovanja arhiva vesti 16.12.2018

Koje su najposećenije turističke atrakcije ove godine?

Radio 021 16.12.2018
Kako se bliži Nova godina tako imamo sve više statistika o najposećenijim turistčkim destinacijama. Jednu od njih izvukao je sajt TripAdvisor, pa pročitajte koje su to turističke atrakcije bile najposećenije u toku ove godine. 1. Koloseum – Rim… »

Kontiki leto usred zime: Kupaći kostim kao novogodišnja toaleta – doček u Šarmu za 429 evra

Blic 16.12.2018
Novo u ponudi Kon Tikija - leto usred zime. Zamenite sneg i oštrinu košave, vrelim peskom i suncem Šarm el Šeika. Doživite ono o čemu ste možda sanjali - dočekajte Novu godinu i sve druge novogodišnje praznike na plaži i pesku. Čeka Vas još i… »

Virtuelni Muzej “Ras” u pripremi

Daljine 16.12.2018
Tokom druge polovine novembra i decembra tekuće godine, obavljaju se terenski radovi na najreprezentativnijim arheološkim nalazištima i spomenicima kulture nad kojima nadležnost ima Muzej “Ras” u Novom Pazaru. Njihov cilj je priprema lokaliteta za… »

Ocene restorana: Značenje zvezdice, viljuške, kašike...

Vesti online 16.12.2018
Širom sveta, a sve češće i u Beogradu, neretko se u reklamama za restorane može čuti i videti kako baš u tom restoranu radi "kuvar sa Mišelinovom zvezdicom". Međutim, čuveni Mišelinov vodič (Michelin Guide) uopšte ne rangira kuvare, već… »

Doček na planini: Igre bez granica i prirodni sokovi

Večernje novosti 15.12.2018
Proslava Nove godine na planinama Srbije poseban je doživljaj. Na Tari nude ukusnu hranu zapadne Srbije i šetnje stazama zdravlja. Posebni programi idealni za mlade. LUDA žurka na snegu, koktel u “veselom” đakuziju ili doček uz najukusniju zdravu… »