Izvor: Danas arhiva vesti 29.12.2018

Protest postaje jedna velika porodica

Danas 29.12.2018
Jelena Anasonović, organizatorka protesta "Jedan od pet miliona", za Danas najavljuje današnje, četvrte po redu demonstracije u Beogradu „Imamo odličnu saradnju sa policijom, a svaku izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da policije neće… »

Pretnje Nataši Jeremić ispred zgrade u kojoj živi

Danas 29.12.2018
Savez za Srbiju saopštio je da je danas u Beogradu nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po… »

Srpska lista: Izjava tužioca dokaz da je proces protiv Radoičića montiran

Danas 29.12.2018
Srpska lista saopštila je da je izjаvа kosovskog specijаlnog tužiocа Sile Hodže da još uvek utvrđuju ulogu potpredsednikа liste Milаnа Rаdoičićа u vezi sа istrаgom o ubistvu lidera GI „Sloboda, demokratja, pravda“ Oliverа… »

Egipatski mediji: Posle ubistva turista, ubijene desetine militanata

Danas 29.12.2018
Egipatska policija ubila je na desetine osumnjičenih militanata tokom bezbednosnih racija sprovedenih dan nakon ubistva troje turista i lokalnog vodiča u eksploziji bombe u Kairu, objavila je novinska agencija MENA, prenosi Anadolija. Troje vijetnamskih… »

Partizan gostuje Olimpiji, Crvena zvezda dočekuje Budućnost

Danas 29.12.2018
Rezultatski neuspešnu 2018. večiti rivali ispratiće vrlo zahtevnim mečevima u Ljubljani, odnosno Beogradu. Sa idejom povratka na abaligaški tron, košarkaši Crvene zvezde imaće priliku 30. decembra da odbace jedan od poslednjih „napada“… »

Junker zabrinut zbog rumunskog predsedavanja EU

Danas 29.12.2018
Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker doveo je u pitanje spremnost Rumunije za političke izazove pradsedavanja Evropskom unijom, iako je naveo da je ta zemlja „tehnički dobro pripremljena“. Rumunija 1. januara preuzima šestomesečno… »

Ljajić: Rekonstrukcija Vlade ili izbori što pre

Danas 29.12.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da nije pristalica čestih izbornih ciklusa, ali da bi voleo da se izbori, ili rekonstrukcija Vlade, desi što pre. „Voleo bih da se to desi što pre, čini mi se kasno i… »

Davor Dragičević: Ostaćemo na Trgu Krajine, ako se ne ispune naši zahtevi

Danas 29.12.2018
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, objavio je svoje zahteve koje institucije Republike Srpske treba da ispune u vezi sa ubistvom njegovog sina, najavljujući da će, u suprotnom, građani u nedelju, kada je… »

EU zabrinuta zbog taksi Kosova

Danas 29.12.2018
Sa zabrinutošću konstatujemo odluku Kosova da proširi takse od 100 odsto na uvoz robe na proizvode međunarodno prepoznatih brendova drugih zemalja, uključujući i EU zemlje, koji se proizvode u Srbiji i Bosni i Hercegovini, navodi se u saopštenju… »

Tužilaštvo Kosova skuplja dokaze o umešanosti Radoičića u Ivanovićevo ubistvo

Danas 29.12.2018
Policija Kosova u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom radi na utvrđivanju uloge Milana Radoičića u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, rekao je za Insajder Sile Hodža, specijalni kosovski tužilac, prenosi N1. On navodi da zbog istražne faze u… »