Izvor: InfoKG arhiva vesti 29.12.2018

Načelnica kragujevačke policije doživela SAOBRAĆAJKU

InfoKG 29.12.2018
Načelniča Policijske uprave u Kragujevcu Jasmina Rajković povređena je u saobraćajnoj nesreći kod Topole. Jasmina je vozila Škodu i prevrnula se i sletela s puta, kažu svedoci ovog događaja sa lica mesta. Na mestu nesreće došlo je do manjeg… »

Novogodišnji poklon Vlade od 8,3 miliona evra, Kragujevcu najveća "finansijska injekcija"

InfoKG 29.12.2018
Na samom kraju godine Vlada Srbije ponovo je iz budžetskih rezervi dala novac pojedinim gradovima i opštinama. Reč je o iznosu od 8,3 miliona evra koji je raspoređen na 12 opština i gradova, a najviše novca, više od četvrtine ukupnog iznosa - 3.4… »

Deda Mraz doneo duh novogodišnje čarolije u Kragujevac i podelio 300 paketića (FOTO)

InfoKG 29.12.2018
Kragujevačkim mališanima darivano je na Đačkom trgu, uz prigodan program, 300 novogodišnjih paketića prikupljenih u akciji “Deda Mraz u Kragujevcu”, koju je organizovalo Udruženje građanja “300 Kragujevčana", a juče je, podsetimo, u… »

Kragujevčani uživali u boksu i slavili pobedu svog Radničkog nad beogradskim

InfoKG 29.12.2018
Kragujevački Bokserski klub “Radnički” ubedljivo je savladao sinoć u punoj hali "Park" istoimenjaka iz Beograda rezultatom 12:4, u derbiju 4. kola Bokserske lige Srbije. bodove za Kragujevčane osvojili su Aleksandar Jovanović, Kristijan… »

Novogodišnji poklon učenicima: Paketići i oprema za kabinet informatike

InfoKG 29.12.2018
Učenicima osmogodišnje škole „Julijana Ćatić“ u Stragarima opremljen je kabinet informatike poklonom od 23 laptop računara od Fondacije „Dragica Nikolić“, a uručeni su im i novogodišnji paketići. "Pored glavnog zadatka koji Fondacija… »

Vulin obišao zanovljene pogone "Zastava oružja": "Veći obim proizvodnje, nova tržišta i proizvodi"

InfoKG 29.12.2018
Država će nastaviti da ulaže u nove tehnologije, a samo u “Zastava oružje” uložili smo oko 9,5 miliona evra, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom obilaska kragujevačke kompanije. Mašine i oprema nabavljene iz investicionih sredstava… »

Intervju: DAVOR VELIČKOVSKI - "Sigit" Srbija lider i model za uspeh cele "Sigit" grupe

InfoKG 27.12.2018
Davor Veličkovski je predsednik kompanije Sigit Srbija od 2011. godine i član Upravnog odbora Sigit grupe sa sedištem u Torinu. Rođen je 1972. godine u Beogradu. Školovao se u Italiji i Americi u oblasti biznisa i menadžmenta, živeo je u Milanu i… »