Izvor: Jug press arhiva vesti 29.12.2018

Najbolji sportisti Vlasotinca Katarina Trajković i Bogdan Zdravković

Jug press 29.12.2018
VLASOTINCE Sportiskinja godine opštine Vlasotince je Katarina Trajković, članica ženskog rukometnog kluba ,,Vlasotince”, koja je najbolji strelac svoje ekipe a bila je i član reprezentacije Prve lige Srbije grupa ,,Istok”, dok je u muškoj… »

Bojnik: U planu sala za infuziju

Jug press 29.12.2018
BOJNIK Budžetom opštine Bojnik za narednu godinu planirana su znatna finansijska sredstva za funkcionisanje Dom zdravlja u tom mestu. Predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović kaže da je u narednoj godini planirano opremanje sale za… »

Tači: Finalni dogovor oko Preševske doline uskoro

Jug press 29.12.2018
PRIŠTINA Predsednik Kosova Hašim Tači je , na novogodišnjem obraćanju novinarima rekao da će finalni dogovor oko Preševske doline (Bujanovac, Preševo i medvedja) biti uskoro i da će Kosovo biti veće nego u vreme kada je proglašena nezavisnost… »

Pokloni za decu Udruženja samohranih roditelja

Jug press 29.12.2018
LESKOVAC Deci iz Udruženja samohranih roditelja podeljeni pokloni i upriličen susret sa Deda Mrazoma i knji\evnicima Vilindara Humanitarna organizacija umetnika Vilindar, humanitarna muzičke grupe „Kolege“, aktiv žena Snage Srbij iz Niša… »

Na večerašnjim protestima u Beogradu i južnjaci

Jug press 29.12.2018
BEOGRAD Na večerašnjim protestima u Beogradu su, kao i na predhodnim,učestvovali i gradjani i gradjanke sa juga Srbije koji su, u privatnoj režiji i o svom trošku, otputovali za Beograd.JUGpressov izveštač sa lica mesta kaže da su u protestima… »

Deda Mraz i vilenjaci u Ulici otvorenog srca

Jug press 29.12.2018
NIŠ Trg Stevana Sremca, početak Kazandžijskog sokačeta, kod spomenika Stevana Sremca i Kalče, od danas do 1. januara biće ispunjen prazničnim duhom i novogodišnjim čarolijama. Ulica otvorenog srca je u podne i zvanicno otvorena. Biće za svakoga… »

Vučić: Vodimo razgovore sa jednom svetskom kompanijom

Jug press 29.12.2018
VRANJE Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da se vode pregovori sa jednom stranom kompanijom, svetskim gigantom, koji bi mogao da investira u našu zemlju, a možda čak i u Vranju, kao i da bi to bila najveća investicija u Srbiji u… »

Vučić o taksama

Jug press 29.12.2018
VRANJE Nema razloga za strah zbog priča Albanaca da će stići do Vranja i Niša rekao je danas u Vranju odgovarajući na pitanje novinara predsednik Aleksandar Vučić. „Ne treba da se plaše. Da li su to njihove želje i planovi – jesu, da li smo… »

Prodaju nepokretnu imovinu Graditelja

Jug press 29.12.2018
LESKOVAC Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je prodaju nepokretne imovine kompanije AD Graditelj iz Leskovca. Putem javnog nadmetanja na prodaju su ponuđene tri imovinske celine kompanije, ukupne procenjene vrednosti 34.984.800… »

Vučić u Vranju otvori hirurški blok

Jug press 29.12.2018
VRANJE Otvarajući danas novi Hirurški blok predsednik Aleksansdar Vučić je rekao da je ovo veliki dan za zdravstveni sistem Pčinjskog okruga, ali i pacijente Kosovskog-pomoravlja, koji se uglavnom leče u Vranju. Obraćajući se građanima zahvalio… »