Izvor: Niške vesti arhiva vesti 29.12.2018

Novogodišnji koncert zatvara centar grada u ponedeljak od 20 časova

Niške vesti 29.12.2018
Novogodišnji koncert počinje u 23 časa i trajaće do 2 časa posle ponoći. Tonske probe učesnika koncertnih dešavanja biće održane u ponedeljak 31. decembra od 19 do 21 čas. Bina za nastupe biti montirana dan ranije, u subotu 30. decembra tokom… »

UDRUŽENJE „DRAGANA RODIĆ“: 140 paketića za učenike škole “Carica Jelena”

Niške vesti 29.12.2018
Podeli paketića prisustvovali su i gradska većnica Tijana Đorđević Ilić kao i Jordan Ivanović, predsednik Saveta za rad sa osobama sa invaliditetom. Pokloni su posle podele završili ispod okićene novogodišnje jelke gde će dočekati… »

Deda Mraz i vilenjaci su u Ulici otvorenog srca

Niške vesti 29.12.2018
Festival organizuju Fabrika umetnika i Turistička organizacija Niš uz podršku Kancelarija za mlade Grada Niša i IDEA kao glavnog partnera. Glavna atrakcija na Trgu juče su bili Deda Mraz i njegovi vilenjaci, ali se trgom prošetao i Kalča tek da… »

JKP „Gradska toplana“: Pojedini korisnici bez grejanja zbog kvara

Niške vesti 29.12.2018
Zbog sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Krivi vir”, od 09.00h, doći će do prekida isporuke toplotne energije korisnicima na sledećim adresama: Dragiše Cvetkovića, Bulevar dr Zorana Đinđića, Ljudevita… »

Ispunila se želja male Petre, upoznala svoje junake

Niške vesti 29.12.2018
Niški vatrogasci potrudili su se da Petra i njen brat Sava(8) zaista uživaju kod njih. Pokazali su im vatrogasna vozila i kako se spuštaju šipkom kada žure da gase požar, pokazali im kacigu i drugu opremu koja im pomaže u radu. Vatrogasac Miodrag… »

HUMANITARKA IZ NIŠA TATJANA PETROVIĆ: Kada pomognem deci koja teško žive i ja sam zdravija

Niške vesti 29.12.2018
Ni to što je osoba sa invaliditetom ni veoma lošeg materijalnog stanja je nije sprečilo da i sama počne da se bavi humanitarnim radom. Tatjana, mada kako kaže svi je u Nišu poznaju po nadimku Tajči, napravila je stranicu na Facebook-u Dar od srca i… »

Lekari ORL klinike KC Niš uz kolege sa Kosova i Metohije

Niške vesti 29.12.2018
Direktor ORL klinike Kliničkog centra Niš je obišao ovu zdravstvenu ustanovu na poziv svojih kolega i upoznao se sa uslovima u kojima se leče građani severnog dela Kosova i Metohije. Nakon razgovora sa rukovodstvom mitrovačkog Zdravstvenog centra… »