Izvor: Jugmedia arhiva vesti 31.12.2018

Milenković: U Novu godinu zakoračite sa verom u bolju budućnost

Jugmedia 31.12.2018
Drage sugrađanke i sugrađani, u Novu 2019. godinu zakoračite sa verom u sebe i bolju budućnost za koju se zalaže lokalno rukovodstvo. Zajedničkim naporima, puni optimizma, stvaramo modernu, uspešnu i lepšu zajednicu, kaže se u novogodišnjoj… »

Karneval junaka i princeza u Ulici otvorenog srca sutra u Nišu

Jugmedia 31.12.2018
Povodom obeležavanja Ulice otvorenog srca 1. januara od 13 do 15 sati na trgu Stevana Sremca u Nišu preko 20 kostimiranih junaka, princeza i prinčeva družiće sa što većim brojem niških mališana, a neki od gostiju karnevala pored Deda mraza i… »

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Leskovca

Jugmedia 31.12.2018
“Dragi sugrađani i sugrađanke, želim da predstojeće novogodišnje i božićne praznike provedete u zdravlju, miru i blagostanju. Neka vam dom bude ispunjen ljubavlju, srećom i dobrim raspoloženjem. Srećna Nova 2019. godina.” Gradonačelnik… »

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Niša

Jugmedia 31.12.2018
Poštovane sugrađanke i sugrađani, Svi mi smo jedna velika porodica koja se nalazi pred jednim istim zadatkom: a to je izgradnja bolje, uspešnije i srećnije budućnosti u našem zajedničkom domu. Na pragu nove, 2019. godine, pouzdano vam možemo… »

Tukao policajca pri pokušaju legitmisanja

Jugmedia 31.12.2018
Poliicja u Vladičinom Hanu uhapsila je M.P (26) iz okoline Surdulice zbog sumnje da je najpre verbalno a potom i fizički napao policajca nanevši mu lake telesne povrede, kada je službeno lice pokušalo da ga legitimiše. Osumnjičeni se tereti da je… »

Među najgledanijim klipovima iz Leskovca na YouTube-u u prošloj godini čak tri sa juGmedie

Jugmedia 31.12.2018
Kako je Dubočicin stadion postao leglo narkomana, u produkciji Exploziva TV Prva, pogledalo je 431.000 ljudi i ovaj prilog je najgledaniji video zapis u kategoriji Leskovac na YouTube kanalu u protekloj godini, a zatim sledi baka “Linda” sa otvaranja… »

Socijalizam u kapitalizmu (VIDEO)

Jugmedia 31.12.2018
Jedna firma je uspešna ako iz nje ne odlaze radnici, primaju na vreme zarade i imaju sve beneficije ovoga sveta i kada u penziju odu zdravi, srećni i veseli, kazao je Novica Tončev na obeležavanju 30 godina od formiranja firme “Tončev gradnja”… »

Istine, zablude, tajne i simbolike Prvog rata

Jugmedia 31.12.2018
U školskim udžbenicima nema odgovora na ova pitanja, detalji se i danas čuvaju kao tajna, a patinu skida istoričar Dejan Ristić iz Beograda, koji svojim knjigama, naučnim radovima i na tribinama pokušava da održi sećanje na pretke koji su… »

Asfalt od glavnog puta do mosta

Jugmedia 31.12.2018
Iako prvobitno nije bilo planirano, asfaltiranje deonice od glavnog puta Vlasotince – Leskovac do mosta u Konopnici završeno je juče, zahvaljujući ažurnosti radnika preduzeća Trehj Srbija i dobrim vremenskim uslovima. Odobrenje za ovaj posao stiglo… »

Naredne godine 25,5 miliona dinara za medije iz budžeta Pirota

Jugmedia 31.12.2018
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić sa svojim saradnicima priredio je danas tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike lokalnih medija, dopisnike regionalnih i nacionalnih medija i dopisništva RTS-a, i tom prilikom najavio da će za narednu… »