Automobili arhiva vesti 24.01.2019

Hyundai razvija multi-collision vazdušni jastuk

Auto blog 24.01.2019
Hyundai razvija prvi svetski sistem tzv. multi-collision vazdušnih jastuka koji bi prema rečima korejskog proizvođača trebalo da značajno poboljšaju bezbednost putnika u nesrećama s više sudara, odnosno u naletima vozila na druga vozila ili neke… »

Imenovani novi predsednik i generalni direktor Renoa

N1 Info 24.01.2019
Šef Mišlena Žan-Dominik Senar imenovan je za novog predsednika Renoa, a Tijeri Bolore za generalnog direktora, zamenjujući veterana Karlosa Gona koji je u pritvoru u Japanu i podneo je ostavku na to mesto, saopštio je upravni odbor Renoa. Karlos Gon… »

Novi SUV model brenda ŠKODA zvaće se KAMIQ

Vrele gume 24.01.2019
Novi ŠKODA SUV se zove KAMIQ. Ovaj krosover je treći SUV na evropskom tržištu i predstavlja iskorak češkog proizvođača kada je u pitanju SUV kampanja. Reč KAMIQ dolazi iz jezika Inuita, naroda koji naseljava severnu Kanadu i Grenland. Opisuje… »

Da li Genesis ipak pravi G70 visokih performansi?

Auto blog 24.01.2019
Prošle godine, direktor odeljenja za istraživanje i razvoj Hyundai grupe, Albert Birman, rekao je da nema ništa od Genesis G70 N modela. To, međutim, nije značilo da se neće pojaviti visokoperformansna verzija, već samo da se to neće desiti pod… »

Deset najpopularnijih novih automobila u Srbiji u 2018.

Auto blog 24.01.2019
Građani su lično kupili 8.932 vozila tokom prošle godine, što je 35 odsto ukupne prodaje putničkih automobila u Srbiji Nakon finalnih podataka o ukupnoj prodaji novih automobila u 2018, evo i konačnih brojki o "stvarnoj" prodaji, odnosno koliko… »

Kurir Auto TV: Zaglavljeni ste u snegu?! V. Dj. i 5 stvari koje ce vas izvući iz nevolje

Auto blog 24.01.2019
Sneg je, ponovo, pao. Iako su putevi, uglavnom, očišćeni, vrlo lako vam se može dogoditi da se zaglavite u snegu, naročito zbog visine belog pokrivača i mećave. Vrlo je važno da znate šta sve treba da uradite u takvoj situaciji i bez kojih stvari… »

Lažnu državu još niko nije ovako isprozivao! Pacoli spomenuo Venecuelu, a Rusija mu odmah pokazala gde mu je mesto

Srbija danas 24.01.2019
Zamenik ruskog ambasadora pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski odbrusio je ministru spoljnih poslova lažne države Kosova Bedžetu Pacoliju koji je Huanu Guaidu poručio da ga Priština priznaje kao privremenog predsednika Venecuele! - Nepriznati… »

Em skupi, em urlaju: Top 5 najbučnijih Poršeovih automobila svih vremena (video)

Srbija danas 24.01.2019
Pucaju bubne opne. Porsche je u okviru video serijala Top 5 predstavio "najglasnije" automobile iz svoje istorijske kolekcije. Nemački proizvođač još jednom je odabrao 5 automobila iz bogatog nasleđa koje čuva u depou svog muzeja, a osnovni… »

RAZOČARAVAJUĆI odgovor "PARKING SERVISA" jednoj sugrađanki!

Moj auto 24.01.2019
Iako su se još sa prvim pahuljama ove zime mnogi vozači u glavnom gradu ponadali da se ostavljanje automobila u nekoj od parking zona neće naplaćivati, iz "Parking servisa" ubrzo je stigao odgovor da se na ovakvu olakšicu ne može računati… »

Rallye Monte Carlo 2019 - Shakedown (VIDEO)

Auto magazin 24.01.2019
Današnji shakedown u okviru programa relija Monte Carlo, kojim je zvanično i počela nova FIA WRC sezona, nije bio od velike pomoći vozačima... Shakedown je namenjen, pre svega za finalna podešavanja automobila za predstojeći reli. Međutim… »