Hronika arhiva vesti 24.01.2019

U Beogradu zaplenjeno 10 kilograma marihuane

Dnevnik 24.01.2019
BEOGRAD: Policija je uhapsila P.M. (1970) iz Beograda i zaplenila oko 10 kilograma marihuane i veću količinu oružja i municije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u Beogradu… »

Tužilaštvo tražilo maksimalne kazne optuženima za ubistvo Ćuruvije

N1 Info 24.01.2019
Na suđenju za ubistvo Slavka Ćuruvije tužilaštvo je iznelo završne reči i zatražilo da sud svu četvoricu optuženih osudi na maksimalne kazne od 40 godina, smatrajući da je tokom procesa dokazano da su izvršili teško ubistvo. Izvor: N1… »

Pretio da će ubiti sudije i advokate i zapaliti sud

RTS 24.01.2019
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen M. R (74) iz okoline Jagodine, jer je, nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud. M.R je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Prevrnuo se autobus sa radnicima „Kolubare”

Politika 24.01.2019
Tri osobe su povređene kada se jutros, nedaleko od Lazarevca, prevrnuo Lastin autobus koji prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara. Autobus je saobraćao na relaciji Vreoci - Bistrica - Lazarevac, a nesreća se dogodila oko 7.30 sati, prenosi Tanjug… »

Ivan Adrovac svedoči iz Švajcarske za tri meseca

Dnevnik 24.01.2019
BEOGRAD: Svedočenje Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, odloženo je danas za 16. maj. Kako je saopšteno na… »

Priština: Policija uhapsila 16 osoba zbog narkotika

RTV 24.01.2019
PRIŠTINA - Kosovska policija uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašceno posedovale narkotičke supstance, oružje i da su ukljucene u druge krivicne aktivnosti. Kako prenosi RTS, akcija, u kojoj su učestvovale i specijalne snage policije… »

NS: Telo muškarca pronađeno u dvorištu vinarije u Grčkoškolskoj

Dnevnik 24.01.2019
NOVI SAD: U dvorištu vinarije u Grčkoškolskoj ulici u Novom Sadu pronađeno je, kako javlja Pink.rs, telo 56. godišnjeg Petra N. bez znakova života. Pored tela muškarca pronađen je pištolj. Muškarac je na glavi imao vidljivu ranu. Uviđaj je u… »

Milošević naručio ubistvo Ćuruvije, Mira Marković davala savete: Advokat izneo završnu reč i traži oštre kazne za…

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Advokat Slobodan Ružić rekao je danas u završnoj reči u Specijalnoj sudu u Beogradu, da činjenice ukazuju da je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević nalogodavac ubistva novinara Slavka Ćuruvije i da je uveren da mu je supruga Mira… »

FOTO: Osumnjičen da se lažno predstavljao kao policijski general i varao ljude

Radio 021 24.01.2019
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv M. M. (1959) iz Beograda, zbog sumnje da je počinio više prevara. On se sumnjiči da se lažno predstavljao kao policijski general i profesor policijske akademije i na taj način oštećene dovodio u zabludu… »

RTS: Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, jedna osoba lakše povređena

Novi magazin 24.01.2019
Jedna osoba je lakše povređena kada je autobus u blizini Lazarevca na lokalnoj liniji Rudovci–Kruševica iskluznuo sa kolovoza i prevrnuo na bok, potvrđeno jeza RTS u Upravi saobraćajne policije. Na teritoriji opštine Lazarevac, lokalni putevi nisu… »