Izvor: Balkan Rock/Zabava arhiva vesti 24.01.2019

Uskoro novi album Nick Cavea i Bad Seeds

Balkan Rock 24.01.2019
Nick Cave je nedavno objavio vest da je novi album gotovo završen i da će uskoro izaći. Ovo će biti prvo izdanje nakon albuma “Skeleton Tree” iz 2016. godine koji je zauzeo prvo mesto po slušanosti u Australiji. Novoočekivano izdanje će biti… »

Iskaz i Cepeni Ćunci u petak u Feedbacku

Balkan Rock 24.01.2019
Jedan od trenutno najaktuelnijih crossover bendova u Srbiji, pančevački Iskaz nastupiće posle pune dve godine u niškom klubu Feedback, ovog petka 25. januara, sa početkom od 23 časa. Kao specijalni gosti pridružiće im se bend Cepeni Ćunci, kultni… »

Nišville objavio Serbian Showcase konkurs

Balkan Rock 24.01.2019
Internacionalni Nišville jazz festival objavio je konkurs za ovogodišnji Serbian Showcase. Nišville Showcase scena namenjena je mladim, najperspektivnijim kao i nedovoljno afirmisanim muzičkim sastavima gde će imati priliku da dokažu svoj talent… »

Northern Revival predstavili novi spot

Balkan Rock 24.01.2019
Novosadski stoner/heavy rock/sludge sastav Northern Revival objavio je novi video za pesmu “Old Sparky” koja se nalazi na njihovom novom EP izdanju. Snimanje videa i montaža je poverena Mihajlu Obrenovu koji je radio i prethodne spotove benda… »

Lars Ulrich otpevao pesmu benda Judas Priest

Balkan Rock 24.01.2019
Kultni sastav Metallica objavio je video u kome se može čuti kako bubnjar Lars Ulrich peva pesmu “Delivering the Goods“, hevi metal benda Judas Priest. Video je nastao pred nastup benda u Pitsburgu. Metallica se na leto vraća u Europu u okviru… »