Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 24.01.2019

Kostić: Srbija podeljeno društvo, živi u paralelnim svetovima

Dnevnik 24.01.2019
BEOGRAD: Srbija je po mnogim linijama podeljeno društvo, u kojem bi netrpeljivost i agresija mogli da prerastu u međusobni obračun, smatra predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić. "Srbija živi u paralelnim svetovima koji… »

Drecun: Takse će biti ukinute, Haradinaj želi da se ne obruka

Dnevnik 24.01.2019
BEOGRAD: Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun smatra da će dodatne takse na KiM na robu iz centralne Srbije biti ukinute i ocenjuje da premijer privremenih insititucija u Prištini Ramuš Haradinaj sada pokušava da postupi u skladu… »

Vlada u Prištini namerava da proda "svoj" Telekom

Dnevnik 24.01.2019
PRIŠTINA: Kosovska vlada je odlučila da započne pripreme za privatizaciju "Kosovo Telekoma", sa međunarodnim kompanijama koje su već zainteresovane za njegovu kupovinu, prenosti portal "Priština Insajt". Ovo je treći pokušaj vlade u Prištini da… »

Izetbegović odustaje od inicijative ako SNSD promeni ponašan

Dnevnik 24.01.2019
SARAJEVO: SDA je spremna da odustane od najavljene inicijative za promenu naziva Republike Srpske, ako vladajući SNSD u tom entitetu BiH u narednih šest meseci promeni ponašanje, izjavio je danas lider te stranke Bakir Izetbegovih ne isključujući… »

Kula: Milojičić izabran za predsednika Skupštine

Dnevnik 24.01.2019
KULA: Odbornici kulske skupštine danas na konstitutivnoj sednici, posle tri meseca meseca privremene uprave, biraju nove organe upravljanja. Velibor Milojičić, je izabran za predsednika Skupštine Opštine. Za njega je glasalo 25 od 35 prisutnih… »