Izvor: Južne vesti/Sport arhiva vesti 24.01.2019

Cvetanović: Neka Leskovac bude čuven po sportistima

Južne vesti 24.01.2019
Iako često kritikuje rad sportskih organizacija, te smatra da su leskovački fudbaleri najgori sportisti i da je sport najveći izvor korupcije, gradonačelnik Goran Cvetanović ipak se nada da će Leskovac biti čuven po sportistima i njihovim uspesima… »

Železničar i makedonski Eurofarm igraju dva prijateljska meča u "Čairu"

Južne vesti 24.01.2019
Dve jake provere pred nastavak sezone, koji je 2. februara, rukometaši niškog Železničara imaće u petak, 25. januara i dan kasnije u hali "Čair" kada dočekuju makedonski Eurofarm Rabotnik, učesnika grupne faze EHF kupa. Trenutno prvoplasirana… »

Rukometašice Naise optimistične pred duel sa Juniorom

Južne vesti 24.01.2019
U petak, 25. januara u hali "Čair" rukometašice Naise dočekaće poslednjeplasirani Junior koji ove sezone zna samo za poraze. U taboru niškog tima očekuju novu pobedu koja će ih približiti plasmanu u plej-of i doigravanju za titulu. Ove dve ekipe… »

Nakon poraza u Kruševcu, odbojkaši Niša dočekuju Loznicu

Južne vesti 24.01.2019
Poraz od Napretka u Kruševcu, nakon 13 vezanih trijumfa, odbojkašima Niša služi kao opomena da nema opuštanja, smatra trener Mario Majcan. U petak, 25. januara Nišlije dočekuju poslednjeplasiranu Loznicu i pokušaće da se vrate na pobednički… »

Završnica jubilarnog Svetosavskog turnira u odbojci u hali “Čair”

Južne vesti 24.01.2019
Učenici i učenice niških škola nadmetaće se u nedelju, 27. januara u hali “Čair” u okviru jubilarnog 25. Svetosavskog turnira u odbojci. Kako se timovi nadmeću već mesec i po dana, u nedelju će se voditi borbe za medalje, a organizatori… »