Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Sudar u nemanjinoj, kurir sa Beograđanima u jutarnjem špicu: Novih 5 cm snega pašće samo u toku prepodneva! Ove GSP linije…

Kurir 24.01.2019
Trole stale na Banjici, na Autokomandi zastoj, stali i tramvaji... Skraćene brojne linije GSP. BEOGRAD - Tokom prepodneva u Beogradu se se očekuje novih 5 centimetara snega, a posle podne postepeni prestanak padavina, saopštio je Republički… »

Sneg do marta ne prestaje, a u subotu će nas potpuno zatrpati! Ovo je detaljna prognoza za ostatak zime!

Kurir 24.01.2019
Novi talas snežnih padavina očekuje se sutra u jutarnjim časovima, prvo na jugu, a u toku prepodneva i dana proširiće se prema centralnim i severnim delovima zemlje, rekao je danas meterolog Nedeljko Todorović. Prema njegovim rečima, u intervalu od… »

Zatrpaće nas! Srbija se probudila pod debelim snegom koji neće prestati da pada do subote: Napadaće i do pola metra! Banatu…

Kurir 24.01.2019
Na Kopaoniku metar snega, u Sjenici 31 centimetar. BEOGRAD - RHMZ je izdao upozorenje da se danas rano ujutru na jugoistoku, istoku i u Banatu ponegde očekuje kiša koja će se lediti na tlu, kao i da će novih snežnih padavina biti od danas do subote… »

Ovaj čovek mora biti uhapšen! Nadrilekar Miroljub Petrović se ruga porodici preminulog mladića: Da je slušao moje savete…

Kurir 24.01.2019
Uopšte se ne osećam odgovornim. Nisam ja njima rekao "ja ću da vas izlečim", nego je moja sugestija bila da treba sam da se izleči, kaže Petrović. Miroljub Petrović nije doktor, da bi to bio, mora da završi medicinu! Što se tiče njegovih saveta… »

Nema jurcanja po auto-putu: Brzina ograničena na 60 km zbog zimskih uslova!

Kurir 24.01.2019
JAGODINA - Zbog zimskih uslova vožnje, snega, magle i mokrih kolovoza, ograničenje brzine kratanja vozila na deonici međunarodnog auto-puta Beograd - Niš, kroz Pomoravlje je 60 kilometara. Danas su baš takvi uslovi, pada i sitan, vlažan sneg, tmurno… »

SPC pred ogromnim skandalom: Sud u Londonu pokrenuo postupak zbog Kačavendine pedofilije

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Visoki sud u Londonu primio je polovinom januara šest tužbi protiv Srpske pravoslavne crkve zbog pedofilije, što je za istoričara Aleksandra Rakovića vrlo čudno, posebno zbog toga što Eparhija SPC u Velikoj Britaniji nema nikave veze sa… »

Odluka Vlade koja će obradovati građane: Besplatna zamena ličnih karata zbog promene imena ulice i kućnog broja, ili upisa…

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Građani koji zbog promene naziva ulice ili kućnog broja, i upisivanja nove adrese prebivališta moraju da menjaju lične karte, moći će to da urade besplatno, odlučeno je danas na sednici Vlade. Kako je ranije procenilo Ministarstvo… »

Priprema za malu maturu: Zbirke zadataka dostupne od sutra

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Zbirke zadataka iz srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu djaka koji polažu malu maturu u Srbiji od sutra mogu da se nabave u knjižarama ili pouzećem, saopštio je danas Prosvetni pregled. Navodi se da će zbirke… »

Nakon brutalnih uvreda oglasila se i Irena Vujović: Laži i bezumni napadi me ne dotiču, dolaze od istih plaćenika koji na…

Kurir 24.01.2019
Nakon što je bliski prijatelj Sergeja Trifunovića i jedan od lidera Đilasove opozicije, Đorđe Višekruna, izneo je najsramotnije uvrede na račun predsednice opštine Savski Venac, oglasila se i Irena Vujović. Ona je za Kurir istakla da je dosad… »

Stop nadrilekarstvu! Obraćanje danice Grujičić povodom slučaja miroljuba petrovića: Evo šta najbolji srpski neurohirurg…

Kurir 24.01.2019
Dr Danica Grujičić, načelnik Centra za neuroonkologiju KCS, redovnoi profesor Medicinskog fakulteta i najbolji neurohirurg kojeg Srbija ima obratila se putem Fejsbuka i uputila apel državi, medijima i struci da svi zajedno stanu na put nadrilekarstvu… »