Izvor: Morava info arhiva vesti 24.01.2019

Kovačević: Protest prosvetara u Milanovcu politički, putni troškovi su im isplaćeni

Morava info 24.01.2019
GORNJI MILANOVAC – Nakon što je Sindikat obrazovanja Gornji Milanovac održao protest na gradskom trgu zbog, kako tvrde, neisplaćenih putnih troškova, predsednik opštine Dejan Kovačević je na konferenciji za medije istakao kako je u pitanju… »

Čačku od EU 205.000 evra za projekat upravljanja javnom imovinom i strateškog planiranja

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – Evropska unija sa oko 4,5 miliona evra finansiraće 18 projekata iz 48 lokalnih samouprava koji se uglavnom odnose na upravljanje imovinom i strateško planiranje i programsko budžetiranje, a u Beogradu su tim povodom potpisani ugovori o… »

Martinović o vređanju Aleksandre Jerkov: Ne računa se, nije rečeno za mikrofonom

Morava info 24.01.2019
Sedam opozicionih poslanika kažnjeno je sa ukupno 70.000 dinara zbog opomena koje su dobili na četvrtoj sednici Skupstine Srbije. Kažnjeni su dva puta sa po 10 odsto plate poslanik DS-a Balša Božović i poslanik Dveri Boško Obradović. Po jedna… »

Sutra novi sneg, u subotu i do pola metra

Morava info 24.01.2019
Novi talas snežnih padavina očekuje se sutra u jutarnjim časovima, prvo na jugu, a u toku prepodneva i dana proširiće se prema centralnim i severnim delovima zemlje, rekao je danas meteorolog Nedeljko Todorović. Prema njegovim rečima, u intervalu… »

Radikalizacija štrajka ako milanovačkim prosvetarima ne budu isplaćeni putni troškovi

Morava info 24.01.2019
GORNJI MILANOVAC – Sindikat obrazovanja Gornji Milanovac organizovao je protest na trgu u centru grada zbog neisplaćenih putnih troškova prosvetnim radnicima u toj opštini. – Ovaj protest je prvi u nizu i opravdan kako bi se skrenula pažnja onima… »

Velimir Ilić: Razočarao sam se u rođenog brata jer je pristao da ga kupi Ostoja Mijailović

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je teško podneo to što je njegov brat Vojislav prešao na direktorsku funkciju u firmi Ostoje Mijailovića, koji je pred izbore 2016. godine iz NS prešao u SNS. Vojislav Ilić… »

Do ribolovačke dozvole za Ovčarsko-kablarsku klisuru od ove godine i preko sindikata

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – U prostorijama Turističke organizacije Čačak u gradu i na info pultu u Ovčar Banji danas će početi prodaja ribolovačkih dozvola za ovu godinu po ceni od 4.000 dinara, koja nije menjana još od 2015. – Dozvola važi za ribolov na… »

Milica Prokić: Nikada nisam bila član, a ni simpatizer Srpske napredne stranke

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Čačka Aleksandar Maksimović izjavio je gostujući u emisiji “Forum“ regionalne televizije “Lav“ da je odbornica Dveri Milica Prokić svojevremeno bila članica Srpske napredne stranke. On je… »

U petak novi protest u Čačku, govore Vladimir Dimitrijević i Srđan Škoro

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – Organizatori građanskog pprotesta “Jedan od pet miliona – Čačak“, najavili su novo protestno okupljanje za petak 25. januar u 18 sati, kod spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću. Okupljenim građanima obratiće se profesor Gimnazije… »

Drastično opada broj stanovnika u Srbiji, evo koliko će nas biti 2060.

Morava info 24.01.2019
Srbija će do 2060, prema očekivanjima evropske statističke agencije Eurostat, imati 21 odsto stanovnika manje nego 2015. godine, što je svrstava među evropske zemlje sa najvećim očekivanim smanjenjem broja stanovnika, rečeno je na jučerašnjem… »