Izvor: N1 Info/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Meteorolog RHMZ: Prognoza se ostvarila, komunalne službe bile upozorene

N1 Info 24.01.2019
Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Nedeljko Todorović kaže da se njihova prognoza data za današnji dan za Srbiju, uključujući Beograd, ostvarila prema očekivanju, ali nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Beograda Zorana… »

Drobnjak: Prohodni putevi prvog i drugog reda, saobraćaj otežan zbog snega

N1 Info 24.01.2019
Vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak izjavio je da su prohodni svi državni putevi prvog i drugog reda u Srbiji i prilazi graničnim prelazima i turističkim centrima, ali da je saobraćaj otežan zbog snega. Na snazi je četvrti… »

Sneg u Srbiji, saobraćaj otežan

N1 Info 24.01.2019
U Srbiji će danas biti oblačno sa snegom, samo ujutru i pre podne na jugoistoku, istoku i u Banatu sa kišom koja će se ponegde lediti pri tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak izjavio je danas… »

Još 144 fakultetska profesora i saradnika potpisala proglas podrške protestima

N1 Info 24.01.2019
Uz nastavnike i saradnike Fakulteta političkih nauka, Pravnog fakulteta i Filozofskog fakulteta još 144 profesora i saradnika sa različitih fakulteta državnih univerziteta u Srbiji potpisalo je proglas podrške protestima "Jedan od pet miliona"… »

Sudar dva gradska autobusa u Novom Sadu, povređeno desetoro putnika

N1 Info 24.01.2019
Dva gradska autobusa sudarila su se jutros na Bulevaru Jovana Dučića u Novom Sadu, kada je desetoro putnika povređeno. Izvor: N1 Većina je zadobila lakše povrede, a dve osobe su prevezene u Urgentni centar. Iz te zdravstvene ustanove kažu za N1 da… »

Kuburović: Obilne izmene Krivičnog zakonika

N1 Info 24.01.2019
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da će izmene Krivičnog zakonika biti "obilne", kao i da će u narednih mesec dana biti izmenjeni i dopunjeni zakoni koji će pratiti te promene u kaznenoj politici koja će biti stroža. Kuburović je za RTS… »

UNS: REM ukinuo obavezu kablovskih operatora da prenose Prvu, O2, Hepi i Pink

N1 Info 24.01.2019
Odlukom Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ukinuta je obaveza kablovskih operatora da prenose programe televizija sa nacionalnom frekvencijom - Prva, O2, Hepi i Pink, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). REM je u obrazloženju… »

Mihajlović: Još tri miliona evra za socijalnu inkluziju Roma u Srbiji

N1 Info 24.01.2019
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada posvećena inkluziji romske zajednice u društvo, što podrazumeva bolje uslove u oblasti zapošljavanja, socijalne zaštite, obrazovanja, zdravlja i stanovanja i najavila… »

Naređena evakuacija ljudi i životinja iz Jasenovika

N1 Info 24.01.2019
Štab za vanredne situacije grada Niša naredio je potpunu evаkuаciju selа Jаsenovik zbog uklаnjаnjа vаgonа-cisterni sа аmonijаkom, 25. i 26. januara od sedam do 17 časova. U naredbi koju je doneo gradski Štab za vanredne situacije navedeno… »

Obradović: Potrebna zajednička platforma opozicije, sindikata, studenata

N1 Info 24.01.2019
Predsednik Dveri Boško Obradović kaže da bi političke stranke opozicije, studenti, sindikati i javne ličnosti trebalo da iznedre novu političku platformu u zajedničkoj borbi protiv aktuelne vlasti, na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »