Izvor: Nova ekonomija/Politika arhiva vesti 24.01.2019

Veće plate poslanicima Skupštine Srbije za sedam odsto

Nova ekonomija 24.01.2019
Administrativni odbor Skupštine Srbije danas je doneo odluku o visini osnovice za obračun i isplatu plate za predsednika Republike, narodne poslanike i imenovana lica u službi predsednika Republike i službi Narodne skupštine. Predsednik odbora… »

Erdogan u junu u Srbiji, planira se otvaranje turske škole u Beogradu

Nova ekonomija 24.01.2019
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan trebalo bi u junu da poseti Srbiju, izjavio je danas turski ambasador Tanžu Bilgič. On je sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem razgovarao o otvaranju turske škole u Beogradu. Šarčević je na sastanku… »

Srbija je korumpirana autokratija, u kojoj je Vučić prigrabio sve poluge moći

Nova ekonomija 24.01.2019
Vuk Jeremić: Srbija više nije demokratska država, nego "korumpirana autokratija" u kojoj je predsednik Republike Aleksandar Vučić prigrabio sve poluge moći dok u potpunoj tajnosti pregovara o precrtavanju granica u regionu, izjavio je Vuk Jeremić… »

Organizatori protesta u Novom Sadu: Uprkos opstrukcijama režima sutra izlazimo na ulice

Nova ekonomija 24.01.2019
Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu najavili su da će drugi po redu protest biti održan sutra "bez obzira na vremenske uslove i uprkos pokušajima vladajućeg režima da na različite načine zaustavi izlazak nezadovoljnih gradjana… »

Sutra u Novom Sadu drugi protest #1od5miliona

Nova ekonomija 24.01.2019
Drugi po redu protest #1od5miliona u Novom Sadu biće održan u petak, 25. januara, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u 18 sati. "Dragi Novosađani, očekujemo vas ponovo na istom mestu u istom terminu", objavili su na društvenim mrežama… »