Izvor: OK radio arhiva vesti 24.01.2019

Bilo bi licemerno da SPS učestvuje u protestima

OK radio 24.01.2019
SPS i njeni članovi neće učestvovati u građanskim protestima “1 od 5 miliona”, čiji je početak u Vranju najavljen za petak, 25. januar. Pitanje najavljenih građanskih protesta u Vranju je kompleksno, smatra prvi socijalista Vranja. - Mi smo deo… »

Svetosavska nedelja: Nagrade recitatorima i autorima likovnih i literarnih radova

OK radio 24.01.2019
U okviru obeležavanja ovogodišnje “Svetosavske nedelje”, u Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju otvorena je izložba likovnih radova učenika, a u maloj sali i izložba radova polaznika Likovne radionice Narodnog univerziteta. Takođe, u sali… »

Pojedina sela u Pčinjskom okrugu bez ljudi

OK radio 24.01.2019
Vranje - Na prostoru Pčinjskog okruga u tri sela više nema ni jednog stanovnika, saopštio je ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj. Krkobabić je rekao da u 1.200 naselja u Srbiji nema nijednog stanovnika, a da u 550 naselja ima tek… »

Još jedno priznanje profesorkama Gimnazije

OK radio 24.01.2019
Veliko priznanje Društva za srpski jezik i književnost za kontinuirani rad i osvojena republička mesta u proteklih šest godina biće dodeljeno dr Tanji Rusimović i Jeleni Cvetković, profesorkama Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju. - Ponosni… »

Preticao kombi pun dece, pretio i pokušao da ih izgura sa kolovoza

OK radio 24.01.2019
Vranjancu T.M. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja u saobraćaju i van njega. Osnovno javno tužilaštvo iz Vranja je saopštilo da je 20. janura T.M. upravljajući putničkim vozilom marke “Opel vektra” na delu auto puta… »

SNS saglasna: Stojančić prvi čovek novog Urbanizma, drugi denzi

OK radio 24.01.2019
Branimir Stojančić, sekretar IO vranjskog SPS-a, kandidat je ove partije za mesto direktora novog Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, potvrdio je predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju, Zoran Antić. Lider vranjskih… »

Zašto se Vranje ponovo zadužuje?

OK radio 24.01.2019
Grad Vranje će se u 2019. godini kreditno zadužiti u iznosu od 190 miliona dinara, što će biti iskorišćeno za završetak kapitalnih projekata. Zeleno svetlo treba da da Skupština Grada. Od ukupne sume, 50 miliona su nepovučena sredstva iz kredita… »

Parkirati, pa makar i ispred kapije

OK radio 24.01.2019
U ulici Rada Končara u Vranju u kojoj postoje sporedni ulazi za vrtić “Naše dete” i OŠ “Vuk Karadžić”, parkiranje predstavlja veliki problem, te pojedini roditelji ne biraju mesto gde će ostaviti svoj auto. Oni koji su pažljiviji i… »

Pomor i strah u vranjskoj biblioteci

OK radio 24.01.2019
Javna biblioteka "Bora Stanković" u Vranju, u okviru “Svetosavske nedelje”, organizuje večeras, u sali Periodike, promociju knjige pod nazivom “Pomor i strah”, autora Vuleta Žurića. Tema Žurićevog novog romana je epidemija kuge koja je… »

Horoskop za 24. januar

OK radio 24.01.2019
Pred vama je horoskop za četvrtak 24. januar. Sa srećom. Ovan Nemojte biti tvrdoglavi, nego pravite kompromis na poslu. Imaćete pomoć od neke mlađe ženske osobe. Pomalo ste napeti jer sve ide sporije nego što ste zamislili. Bik Danas niste… »