Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Još 144 profesora iz Srbije podržalo građanske proteste!

Pravda 24.01.2019
Još 144 profesora i nastavnika Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu, univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu podržalo je danas građanske proteste koji se održavaju već nedeljama u mnogim gradovima zemlje. Proglas prenosimo… »

"Poslednji put gledam ovaj prizor, ovu državu": Šokantno svedočenje čoveka koji je bio sa Miloševićem na njegovom…

Pravda 24.01.2019
Bivši haški istražitelj Kevin Kurtis je Slobodana Miloševića u leto 2001. godine izručio Hagu. On je ispričao tačno kako je išao taj sudbonosni let iz Beograda. Na aerodromu Slobodana su čekala tri helikoptera, ali i Kurtis, tadašnji… »

Mira i Sloba hteli da se ubiju! Isplivala najmračnija tajna Miloševića!

Pravda 24.01.2019
Mira Marković htela je da sa suprugom Slobodanom Miloševićem zajedno skonča u bunkeru! Naime, nekadašnja prva dama nije mogla da prihvati činjenicu da je Milošević gubitnik izbora u septembru 2000, pa je na takvu sumanutu ideju došla podstaknuta… »

Raskrinkao Američke lažove: Zbog ovog projektila Putin ratuje sa SAD

Pravda 24.01.2019
Ministarstvo odbrane Rusije konačno je svetu otkrilo detalje o misterioznoj raketi 9M729 kako bi dokazalo da Sjedinjene Američke Države najbrutalnije lažu kada tvrde da Moskva upotrebom tog projektila grubo krši Sporazum o ograničenju nuklearnih… »

Vreme je da zagrlite sebe i svoj život: Promocija romana žene, koja je deo života provela u cirkusu!

Pravda 24.01.2019
"Zagrli sebe i svoj život“, knjiga Sanje Trifunović Hiblović u izdanju Grafike Jakšić, biće predstavljena u Delfi Kaféu u utorak 5. februara u 18 sati. O romanu će pored autorke govoriti istaknuti umetnici sa domaće kulturne scene, Ljubivoje… »

Poleteli ruski strateški bombarderi i lovci! Nebo bruji, mete su locirane, sve je spremno za žestoke udare! (video)

Pravda 24.01.2019
Jedan broj ruskih ratnih aviona uočen je u pokrajini Idlib u poslednjih 48 sati, saopštio je neimenovani sirijski vojni izvor za Al-Mazdar. Prema izvoru, ruski ratni avioni posebno su bili koncentrisani u zapadnom delu Idliba, gde je trenutno aktivno… »

Epski blam Porošenka u Izraelu: Upasao sako u pantalone! (foto)

Pravda 24.01.2019
Na zvaničnom sajtu predsednika Ukrajine Petra Porošenka se pojavila interesantna fotografija njegove zvanične posete Izraelu. Posle objavljivanja na zvaničnom sajtu ukrajinskog predsednika, slika na kojoj je Porošenko upasao sako u pantalone je… »