Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 24.01.2019

Uz pretnju pištoljem opljačkao muškarca

Radio sto plus 24.01.2019
Novopazarska policija uhapsila je M.I. (23) iz ovog grada zbog sumnje da je sinoć, uz pretnju pištoljem, na Banjskoj petlji opljačkao muškarca (36), saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru. On se tereti da je od muškarca oduzeo 650 evra… »

Zavod: Prvo ukloniti nastrešnicu sa Bedema

Radio sto plus 24.01.2019
Republički zavod za zaštitu spomenika kulture u Beogradu smatra da je rekonstrukciju i sanaciju južnog Bedema Novopazarske tvrđave neophodno početi demontažom nadstrešnice i zastora sa gornje površine bastiona, kako bi se sprečilo oticanje vode… »

SDA Sandžaka raduju protesti u Srbiji

Radio sto plus 24.01.2019
Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ahmedin Škrijelj izjavio je danas da tu partiju “veoma raduju” protesti građana koji traže smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je radiju Sto plus kazao da ta bošnjačka… »

Viktor Janukovič osudjen za izdaju

Radio sto plus 24.01.2019
Sud u Kijevu proglasio je danas bivšeg predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča krivim za izdaju. Janukovič je napustio zemlju 2014, usled sve većih tenzija u Kijevu zbog sukoba policije i demonstranata koji su tražili približavanje Evropskoj uniji… »

NUNS i NDNV: Od 2016. registrovan 81 slučaj pritisaka i napada državnih funkcionera na novinare

Radio sto plus 24.01.2019
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) osudili su danas kako su naveli, "nove slučajeve bahatog ophodjenja državnih funkcionera prema novinarima i nastavak pritiska vlasti na medije", podsećajući da… »

Real Madrid najbogatiji fudbalski klub na svetu

Radio sto plus 24.01.2019
Španski velikan Real Madrid vratio se na prvo mesto liste najbogatijih fudbalskih klubova na svetu, prema podacima revizorske kuće Dilojt (Deloitte). "Neverovatan finansijski uspeh Real Madrida je baziran na dugoj istoriji uspeha na terenu, pre svega… »