Izvor: RTS/Zabava arhiva vesti 24.01.2019

Milijarder kupio njujorški apartman za 238 miliona dolara!

RTS 24.01.2019
Najskuplja nekretnina prodata u SAD zvanično je postao apartman u luksuznom neboderu „220 Sentral park saut“, koji je prodat za neverovatnih 238 miliona dolara, prenosi Bi-Bi-Si. Apartman se prostire na četiri sprata i sa njega se pruža sjajan… »

Ekstremne vrućine haraju Australijom, masovni pomor životinja

RTS 24.01.2019
Talas ekstremnih vrućina više od nedelju dana hara Australijom. Visoke temperature i suša doveli su i do masovnog pomora životinja. Visoke temperature u Australiji, koje dostižu i 50 stepeni Celzijusa, ruše stogodišnje rekorde, a prošle nedelje je… »

Sin Džejmsa Gandolfinija glumi mladog Tonija Soprana

RTS 24.01.2019
Majkl Gandolfini prihvatio se uloge mladog Tonija Soprana u filmu koji će obrađivati događaje koji su prethodili onima u kultnoj seriji „Porodica Soprano“. Gandolfinijev sin rekao je da je oduševljen što je odabran da glumi mladog Tonija Soprana… »

Protest 30.000 briselskih đaka i studenata za zaštitu okoline

RTS 24.01.2019
Na hiljade đaka i studenata „preskočilo“ je nastavu i predavanja kako bi se okupili u centru Brisela i izneli zahteve za bolju zaštitu okoline i borbu protiv klimatskih promena. Uprkos niskim temperaturama i snegu, prema procenama briselske… »

Novi singl „Juraja hipa“ pred beogradski koncert

RTS 24.01.2019
Legendarni britanski hard rok bend „Juraja hip“ objavio je "Knocking At My Door" kao novi singl sa aktuelnog albuma "Living The Dream", kog će u okviru evropske turneje promovisati 5. februaru koncertom u Centru „Sava“ u Beogradu. Nakon spotova… »

Prvi trejler za film „Reži“

RTS 24.01.2019
Nakon filma „S/Kidanje“ iz 2013. godine, u bioskope stiže još jedno ostvarenje reditelja Koste Đorđevića, film „Reži“. Film čije će prvo prikazivanje biti na ovogodišnjem Festu, u redovnu distribuciju kreće od 28. februara. Film prati… »

Čarolija Meri Popins ponovo pred bioskopskom publikom

RTS 24.01.2019
Jedan od najomiljnijih filmova dobio je svoj nastavak. "Povratak Meri Popins" reditelja Roba Maršala od danas je u redovnom repertoaru srpskih bioskopa. Posle 55 godina Meri Popins u ulozi raspevane dadilje koju je maestralno oživela Džuli Endruz… »