Izvor: RTV/Balkan arhiva vesti 24.01.2019

Zahtev za raspisivanje poternice Interpola za Kneževićem

RTV 24.01.2019
PODGORICA - Interpol Podgorica je po naredbi Višeg suda poslao zahtev evropskoj centrali Interpola u Lionu za raspisivanje međunarodne poternice za odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem, prenela je RTCG pozivajući se na Pobjedu. Protiv Kneževića… »

FBiH u finansijskom kolapsu 1. februara?

RTV 24.01.2019
SARAJEVO - Federacija BiH mogla bi se 1. februara naći u finansijskom kolapsu, ako do 31. januara ne bude usvojen budžet za ovu godinu. Ako do tog datuma ne bude nađeno rešenje, gotovo pola miliona penzionera verovatno neće dobiti svoje penzije, a… »

Priština odbila predlog Sarajeva o taksama na robu iz Bosne i Hercegovine

RTV 24.01.2019
SARAJEVO - Pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić saopštio je da je Priština odbila predlog Sarajeva o privremenoj suspenziji taksi od 100 odsto na robu iz BiH. On je to izjavio posle sastanka u Sarajevu… »

Dodik: Preko noći možemo uspostaviti kontrolu na granicama

RTV 24.01.2019
SARAJEVO - Povodom sastanka koji planira sa svim političkim strankama u RS, a u vezi najavljene apelacije SDA o imenu RS, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je kazao da će konsultacije sa svim politickim predstavnicima Srba obaviti danas i… »