Izvor: Sandžak press arhiva vesti 24.01.2019

Razbojništvo u Novom Pazaru: Uz prijetnju pištoljem oteo novac

Sandžak press 24.01.2019
Novopazarska policija uhapsila je M.I. (23) iz ovog grada zbog sumnje da je sinoć, uz pretnju pištoljem, na Banjskoj petlji opljačkao muškarca (36), saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru. On se tereti da je od muškarca oduzeo 650 evra… »

Republička inspekcija zbog izuzetno lošeg stanja zabranila dalje korišćenje Bedema kao diskoteke

Sandžak press 24.01.2019
Republički zavod za zaštitu spomenika kulture u Beogradu smatra da je rekonstrukciju i sanaciju južnog Bedema Novopazarske tvrđave neophodno početi demontažom nadstrešnice i zastora sa gornje površine bastiona, kako bi se sprečilo oticanje vode… »

SPP osudio policijski teror – Hadžiavdić i Talović su jedne od najčasnijih građanki

Sandžak press 24.01.2019
Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja najoštrije osuđuje politički motiviranu hajku na direktoricu Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabiru Hadžiavdić i službenicu ovog preduzeća Alisu Talović od strane dijelova užičke policije i… »

Industriji mesa Srem Šid uručen Halal sertifikat

Sandžak press 24.01.2019
Kao potvrda kvalitetu Industriji mesa “Srem” Šid uručen je Halal sertifikat. Na poziv direktora agencije za Halal sertifikaciju kvaliteta gospodina Samira Tandira koji sa ovom industrijom ima saradnju već duže vrijeme, sertifikat je ovoga puta… »

Dr. Zukorlić odgovorio na optužbe o saradnji sa Šešeljem – Besmislene su i služe za skretanje pažnje sa sadržaja na…

Sandžak press 24.01.2019
Predsjednik Stranke pravde stranke i pomirenja dr. Muamer Zukorlić prokomentarisao je navode medija bliskih Rasimu Ljajiću ali i obraćanja političkih konkurenata u Sandžaku o povezanosti i umiješanost u izdavanje posljednje knjige Vojislava… »

Maksić novi rukometaš Pazara, Radivojević prešao u Partizan

Sandžak press 24.01.2019
Rukometni klub Novi Pazar angažovao je juniorskog reprezentativca Srbije Aleksu Maksića, saopštio je danas taj klub. Dvadesetogodišnji levokrilni igrač stigao je iz subotičkog Spartak Vojputa, a prethodno je nastupao za Moravu iz Velike Plane… »

“HAJRAT” pokreće akciju opremanja kuće za Smaja Muratovića

Sandžak press 24.01.2019
Centar za humanitarni rad “HAJRAT” pokreće akciju opremanja kuće za Smaja Muratovićaiz zaseoka Jasikovica u opštini Petnjica. Iz ove organizacije pozvali su sve ljude dobre volje, posebno one sa područja Bihora da se uključe u akciju. Smajo… »