Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Optička varka: Na prvi pogled ovo su samo linije, ali ako uradite ovo, videćete još nešto (foto)

Srbija danas 24.01.2019
Inžinjer fascinirao planetu. Da biste videli šta se nalazi na crno-beloj slici, koju je devetog januara na Tviteru postavila inženjer nanotehnike dr Mišel Dikinson, neophodno je da nekoliko puta žestoko odmahnete glavom. You can only see this optical… »

Sneg ne prestaje da pada, Hitno upozorenje RHMZ, otežan saobraćaj širom zemlje

Srbija danas 24.01.2019
U Beogradu je zbog snega je došlo je do izmena i skraćenja trasa na nekoliko autobuskih linija, a i trolejbuske i tramvajske linije ne saobracaju dobro. Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u Beogradu, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko… »

Pala odluka: Nema više taksi za izdavanje ličnih karata!

Srbija danas 24.01.2019
Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata. Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas… »

Tači provocira iz Davosa: Traži članstvo u UN i više od toga, a sve umotao u lepe želje i žalopojke

Srbija danas 24.01.2019
Lažni kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da mladim generacijama duguje mirovni sporazum sa Srbijom i dodao da “ne treba da zaboravimo prošlost, nego treba da mislimo na budućnost". - Gledam s nadom i optimizmom da će stvari ići u… »

Upozorenje RHMZ zbog snega: Nove padavine prvo na jugozapadu zemlje, a posle će ove krajeve pokriti beli pokrivač

Srbija danas 24.01.2019
RHMZ objavio je upozorenje na nove snežne padavine i navodi da se intenziviranje snega očekuje posle podne. - Nove snežne padavine najpre na jugozapadu zemlje. Intenziviranje snega očekuje se posle podne, tokom noći i u subotu ujutru kada će u… »

U kanti pronađen piton ispred škole u Nišu

Srbija danas 24.01.2019
U korpi za sitan otpad u Prvomajskoj ulici u Nišu, baš ispred zgrade u kojoj su Umetnička i Muzička škola, pronađena je mrtva zmija. Iz "ZooPlaneta" kažu da je reč o loptastom pitonu, kao i da su sa ovim slučajem upoznali Zavod za zaštitu… »

Ostavite cigarete pomoću ovog trika, a za to vam je potrebno svega 10 dinara (recept)

Srbija danas 24.01.2019
Od vas zavisi. Na tržištu možete naći veliki broj preparata koji su osmišljeni sa ciljem da smanje nikotinsku zavisnost, rešenje često možete pronaći i u prirodi. Ova domaći recept se često koristi za odvikavanje od pušenja. Reč je o… »

Ćelavost, akne, bubuljice: Paraziti prave haos u telu, a evo kako da ih se rešite!

Srbija danas 24.01.2019
Trodnevno čišćenje! Ukoliko imate akne, bubuljice, ranu ćelavost, loš kvalitet noktiju i kože, česte angine, polipe, sinuzitis, alergije, malaksalost, nervozu i česta oboljenja urogenitalnog sistema, moguće je da imate parazite u organizmu. Foto… »

Sutra totalna evakuacija Jasenovika: Štab za vanredne situacije doneo odluku, uklanjaju se cisterne sa amonijakom

Srbija danas 24.01.2019
Štab za vanredne situacije Grada Niša doneo je naredbu da se sutra i prekosutra 25. i 26. januara obavi potpuna evakuacija stanovništva iz sela Jasenovik jer će se u tom periodu uklanjati dve cisterne s amonijakom koje su pre dva dana iskliznule sa… »

Gde su organi?! Pojavio se snimak iz bolnice u Kraljevu kad pronalaze 13 mrtvih beba u zamrzivaču (uznemirujuć video)

Srbija danas 24.01.2019
- Šta ste namerili da sa njima radite? Tebi je muka, ali dođi da vidiš, ja sam iz Vladine komisije, ti si republički inspektor - kaže Radiša Pavlović na snimku iz kraljevačke bolnice. Ozloglašene zamrzivače u Kraljevu u kom su, kako je… »