Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 24.01.2019

Vesić: Napadi Ðilasove koalicije na žene – njihov program

Studio B 24.01.2019
Današnji vulgaran napad saradnika Dragana Ðilasa na predsednicu opštine Savski Venac Irenu Vujović pokazuje da napadi na žene od strane predstavnika Ðilasove koalicije nisu izolovani incidenti već njihov program, rekao član Predsedništva SNS… »

Vučić: Inicijativa SDA nije ni dobar ni odgovoran potez

Studio B 24.01.2019
Najavljena inicijativa SDA da se ukine ime Republike Srpske nije ni dobar, ni odgovoran potez, poručio iz Davosa predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je već razgovarao o tome sa Miloradom Dodikom. „Ne želim da se mešam u unutrašnje… »

Marković reaguje na tvit Đorđa Višekrune

Studio B 24.01.2019
Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković oštro je danas osudio uvrede koje je na Tviteru predsednici beogradske opštine Savski venac Ireni Vujović uputio Đorđe Višekruna, „plaćenika“ lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana… »

Mirković: Umesto ideja i rezultata SzS samo vređa

Studio B 24.01.2019
Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda izrazio je ogorčenje zbog uvreda koje iznose predstavnici Saveza za Srbiju na račun svake žene koja misli drugačije nego Đilas ili Jeremić. Taj program, kako navodi u… »

Mali: Uspeh žena opozicija ne prašta

Studio B 24.01.2019
Član Predsedništva SNS Siniša Mali najoštrije je danas osudio uvrede koje je na račun predsednice opštine Savski venac Irene Vujović izneo saradnik Dragana Ðilasa, Ðorđe Višekruna. Mali je naveo da je Vujović sposobna i časna mlada žena… »

Na meti uvreda i Vujovićeva, ima li kraja…

Studio B 24.01.2019
Najvulgarnije, prostačko vređanje žena u javnom životu, koje je započeo aktivista Saveza za Srbiju, glumac Sergej Trifunović, nastavljeno je tvitom Đorđa Višekrune, u kojem najsramnije vređa predsednicu opštine Savski venac Irenu Vujović… »

Opština Čukarica osudila napade na žene

Studio B 24.01.2019
Članice veća gradske opštine Čukarica osudile su sramne uvrede koje je na račun novinarke Srpskog telegrafa Ivane Žigić uputio glumac Sergej Trifunović. One kažu da lideri takozvane opozicije i samoproklamovani političatr Sergej Trifunović… »

Opština Zvezdara osudila napade na žene

Studio B 24.01.2019
Odbornice opštine Zvezdara najoštrije osuđuju uvrede koje na račun žena svakodnevno upućuju Sergej Trifunović i lideri Saveza za Srbiju. One ističu da niko u 21. veku i demokratskom društvu ne sme nazivati žene kurvama i fuksama. Nijedan vid… »