Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 24.01.2019

Sneg paralisao Beograd: Skraćene linije gradskog prevoza, tramvaj napravio kolaps u centru grada, a RHMZ izdao hitno…

Telegraf 24.01.2019
RHMZ je je izdao upozorenje da će novih snežnih padavina biti od danas do subote pre podne. Sneg, koji pada od sinoć, formirao je pokrivač od nekoliko centimetara i na ulicama prestonice. Iako su službe za čišćenje snega ulica celu noć na terenu… »

Nastavlja se projekat poboljšanja bezbednosti u zoni škola: U toku prošle godine nijedno dete nije stradalo na ulicama…

Telegraf 24.01.2019
U 2014. godini smo identifikovali 296 škola na teritoriji grada u kojima je trebalo nešto uraditi kako bi se poboljšala bezbednost dece u saobraćaju. Do sada smo uredili 167 škola tako što smo postavljali ležeće policajce, ograde, pešačke… »

Teška nesreća kod Lazarevca: Prevrnuo se autobus, ima povređenih (foto sa lica mesta)

Telegraf 24.01.2019
Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom. Lastrin autobus na liniji 160, koji je prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara prevrnuo se jutros nedaleko od Lazarevca kod sela Rudovci. Prema poslednjim informacijama… »

Nervozna trudnica počupala i pesnicom udarila doktorku: Incident u Tiršovoj zbog pregleda bolesnog deteta

Telegraf 24.01.2019
Žena u petom mesecu trudnoće dovela je svoje drugo dete na pregled i fizički se obračunala sa doktorkom. U Dečijoj bolnici u Tiršovoj Svetlana J. (23) počupala i je zatvorenom šakom, osnosno pesnicom, udarila u lice doktorku Dušicu Korać… »

Maloletnica na Novom Beogradu napala nožem majku i očuha: Muškarac povređen dok se branio

Telegraf 24.01.2019
Njemu je prvu pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći. Na Novom Beogradu, A.D. (17) je nožem pretila majci i očuhu, u porodičnom stanu u Ulici Omladinskih brigada. Očuh je zadobio posekotinu šake dok je pokušavao da istrgne nož devojci iz ruke. Njemu je… »

U subotu besplatni ginekološki pregledi u Domu zdravlja "Savski venac"

Telegraf 24.01.2019
Opština Savski venac u saradnji sa Domom zdravlja "Savski venac" u okviru Evropske nedelje prevencije raka grlića materice, organizuje besplatne preventivne ginekološke preglede u subotu, 26.januara u periodu od 9.00 do 17.00 časova. Ova akcija je deo… »