Izvor: Vrele gume arhiva vesti 24.01.2019

Prvi sistem vazdušnih jastuka za zaštitu putnika od sekundarnog sudara

Vrele gume 24.01.2019
Hyundai grupacija radi na sistemu vazdušnih jastuka koji će putnike štititi od posledica naknadnih sudara koji mogu da uslede nakon inicijalnog udesa. Naime, prema podacima NHTSA (američke Nacionalne agencije za bezbednost saobraćaja), u 30 procenata… »

Novi SUV model brenda ŠKODA zvaće se KAMIQ

Vrele gume 24.01.2019
Novi ŠKODA SUV se zove KAMIQ. Ovaj krosover je treći SUV na evropskom tržištu i predstavlja iskorak češkog proizvođača kada je u pitanju SUV kampanja. Reč KAMIQ dolazi iz jezika Inuita, naroda koji naseljava severnu Kanadu i Grenland. Opisuje… »

Sahara i još neka iznenađenja

Vrele gume 24.01.2019
U nedelju, tačno u podne na TV Prva, emitujemo drugi deo putopisne avanture iz Maroka. Na redu je drugi deo reportaže iz ove divlje, a pitome zemlje i uzbudljivo krstarenje Saharom i otkrivanje njenih tajni. A biće i još nekih iznenađenja…… »

Superformance Shelby GR-1 će možda imati V8 koji razvija preko 700 konjskih snaga!

Vrele gume 24.01.2019
Shelby GR-1 legalan za javne puteve, kojeg će proizvoditi kompanija Superformance bi mogao imati isti V8 agregat kao i novi Ford Mustang Shelby GT500. Kompanija Superformance je pre mesec dana objavila informaciju da je dobila “zeleno svetlo” od… »

Osveženi Ford Ranger za evropsko tržište!

Vrele gume 24.01.2019
Ford je juče i zvanično predstavio osveženi Ford Ranger namenjen evropskom tržištu. Predstavnici kompanije tvrde da je on ekonomičniji i bezbedniji od svog prethodnika. Novi agregat i njegove varijante Restilizovani Ford Ranger je dobio i novi… »

Da li je autoindustriji potrebna moderna Alfa Romeo 33 Stradale?

Vrele gume 24.01.2019
Moderna interpretacija jednog od najlepših automobila ikada kreiranih, Alfa Romeo 33 Stradale je nešto što bi svi dočekali sa oduševljenjem. Pogotovo ako bi izgledala kao na ovim render fotografijama. Svet automobilske industrije je fasciniran… »

Bentley najavio premijeru specijalnog modela na Sajmu automobila u Ženevi

Vrele gume 24.01.2019
Ova 2019. godina je jako specijalna za Bentley. Naime, britanski proizvođač ove godine slavi 100 godina svog postojanja. U čast toga će na Sajmu automobila u Ženevi biti predstavljen specijalni model. Naime, kompanija je objavila jednu tizer… »

Xpeng G3 – kineska verzija Teslinog Modela X

Vrele gume 24.01.2019
Kina je zemlja koja je fascinirana električnim automobilima, te se redovno pojavljuju novi modeli. Jedan od najzanimljivijih električnih automobila iz Kine je svakako Xpeng G3. Naime, model Xpeng G3 je prvo predstavljen na Sajmu potrošačke elektronike… »